Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Arquivolta Ebre. les cases a l'escola

  Atenent la magnífica resposta dels assistents a la passada 6a edició de l’Arquitectour2022, activitat amb què a la Demarcació de l'Ebre commemorem el Dia Mundial de l'Arquitectura i havent hagut de suspendre la convocatòria del passat diumenge 27 de novembre, ara la tornem a convocar per al diumenge 11 de juny sota el títol LES CASES DE L’ESCOLA #arquivoltaebre2022

  Día: Dg, 11 juny

 • ArquiVolta Ebre: Les Cases de l'Escola

  Atenent la magnífica resposta dels assistents a la passada edició de l’Arquitectour, activitat amb què a la Demarcació de l'Ebre commemorem el Dia Mundial de l'Arquitectura, tornem a convocar aquesta activitat per al diumenge 11 de juny, sota el títol LES CASES DE L’ESCOLA.

  Día: Dg, 11 juny de 10 a 13 h

 • Arquivolta Girona. El patrimoni industrial vora riu del Ripollès

  La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC organitza, el dissabte 10 de juny, a les 9.30 h, l’Arquivolta Girona: el patrimoni vora riu del Ripollès. En aquesta ocasió, la ruta arquitectònica inclourà l’escola Doctor Robert de Camprodon, i la Colònia Llaudet de Sant Joan de les Abadesses. Escola Dr. Robert. Camprodon

  Día: Ds, 10 juny De 9.30 a 14 h

 • Jardins Colònia Rusinyol

  Visita guiada: Les colònies industrials de Cal Rusiñol, El Pelut i Borgonyà

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC, juntament amb el Museu del Ter, organitza una visita a les colònies industrials de Cal Rusiñol, El Pelut i Borgonyà per conèixer els diferents models d’actuació i conservació, de la mà del director del Museu del Ter, Carles García, i l'historiador i museòleg Pere Cases. La visita tindrà lloc el dissabte 3 de juny a les 10:00 h.

  Día: Ds, 03 juny 10:00 h (durada de 2 hores)

 • Sortida Territori Jujol

  El proper dissabte 20 de maig, les Demarcacions de Lleida i de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitzen conjuntament una sortida pel Territori Jujol.

  Día: Ds, 20 maig De 10.00 h a 17.30 h

 • Visita a la presa i a la central hidràulica de Susqueda

  PLACES COMPLETES

  Día: Dv, 19 maig De 10 a 13h

 • Raquel Quevedo

  VISITA A LES INSTAL·LACIONS DE LAMP

  La Delegació del Vallès del COAC va organitzar, el dimecres 10 de maig, una visita tècnica a les instal·lacions de Lamp. El guiatge va anar a càrrec de Raquel Quevedo, directora de Màrqueting, i David Testar, director d'Operacions.

  Día: Dc, 10 maig

 • Muncunill

  La Delegació del Vallès, amb la Fira Modernista de Terrassa

  Aquest passat cap de setmana, 6 i 7 de maig, es va celebrar a Terrassa la gran festa del Modernisme català. Un sorprenent viatge al passat per reproduir l’esplendor modernista de Terrassa de finals de segle XIX i principis del XX.

  Día: Ds, 06 maig

 • Viatge a Basilea

  El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC reprèn la programació de viatges arquitectònics i ho fa amb una sortida a la ciutat de Basilea, del 29 d’abril a l’1 de maig, com a activitat paral·lela a l’exposició ‘Valònia-Brussel·les, Barcelona i Basilea_espais de vida compartida’, mostra resultant de la sisena edició del Cities Connection Project.

  Des de: Ds, 29 abril - Fins: Dll, 01 maig

Pàgines