Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • 9MAV

  Visita guiada: Obres de la 9a Mostra d’Arquitectura del Vallès

  La Delegació del Vallès organitza, el pròxim dijous 18 de juliol a les 16 h, una visita tècnica guiada a la Xemeneia Saphil, obra destacada a la 9a Mostra d'Arquitectura del Vallès i Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà, reconeixement atorgat per l’Ajuntament de Terrassa.

  Día: Dj, 18 juliol A les 16 h

 • Intercol·legial Tècnica del Vallès

  Visita tècnica guiada al Centre de Control i Operacions (CCiO) d'Aigües Sabadell

  La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza, el pròxim dimecres 3 de juliol a les 10 h, una visita tècnica guiada al Centre de Control i Operacions (CCiO) d'Aigües Sabadell, que és el lloc des d'on es telecontrola, les 24 hores i els 365 dies de l'any, el sistema de subministrament d'aigua de Sabadell, el 'cervell' de la Companyia. El guiatge anirà a càrrec del personal tècnic del mateix centre.

  Día: Dc, 03 juliol A les 10 h

 • Visita Tècnica: La Raval Habitatge Cooperatiu

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza, juntament amb LaCol, cooperativa d’arquitectes, una visita tècnica a l'edifici "La Raval" per a conèixer els aspectes més rellevants d'aquest habitatge cooperatiu situat al Centre Històric de Manresa.

  Día: Dj, 20 juny 18:00 a 20:00h

 • Els dibuixos de Masó vistos per Arnau Vergés

  Amb motiu de l'exposició Masó. Dibuixos que es pot veure a la Casa Masó de Girona fins el 3 de novembre, la Fundació Rafael Masó en col·laboració amb la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya organitzen un seguit de visites comentades per arquitectes com a activitat paral·lela.

  Día: Dj, 20 juny 19 hores

 • Intercol·legial Tècnica del Vallès

  Visita tècnica al Sincrotró Alba de Cerdanyola del Vallès

  Des de la Intercol·legial Tècnica del Vallès organitzem el pròxim divendres 14 de juny a les 16h, una visita guiada a les instal·lacions del Sincrotró Alba, a Cerdanyola del Vallès. El guiatge anirà a càrrec de Carles Colldelram, enginyer industrial i Transwersal Section Head del Sincrotró ALBA. 

  Día: Dv, 14 juny A les 16 h

 • Escola Mowgli, per Emili Donato

  Sortida a Reus | fets urbans - Guia d'arquitectura de Reus - Primera Parada - 01 Camí de Castellvell

  El dissabte 25 de maig de 2024, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza, juntament amb l'Ajuntament de Reus i l'Escola d'Arquitectura de Reus, una sortida a Reus 'Primera parada - 01 Camí de Castellvell' per la Guia d'arquitectura de Reus - fets urbans.

  Día: Ds, 25 maig A les 10:00 h

 • Viatge a Oslo

  El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC organitza de nou la programació de viatges arquitectònics. Enguany, es proposa la visita a la ciutat d’Oslo del 23 al 26 de maig.L’escapada permetrà descobrir les principals obres arquitectòniques, així com la configuració urbanística i paisatgística de la capital noruega, que conté una riquesa històrica i moderna molt destacable que fa de la ciutat un entorn únic.

  Des de: Dj, 23 maig - Fins: Dg, 26 maig

 • Casa Llagostera

  Viatge cultural a Cartagena: Víctor Beltri i Roqueta

  La Demarcació de l’Ebre del COAC organitza un viatge cultural a Cartagena (Múrcia) per conèixer el llegat de l’arquitecte Víctor Beltri i Roqueta (Tortosa, 1862 – Cartagena, 1935).

  Des de: Ds, 18 maig - Fins: Dll, 20 maig

 • Arquivolta Olot: esglésies de barri dels cinquanta i seixanta

  La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC organitza l’Arquivolta Olot: esglésies de barri dels cinquanta i seixanta en el qual, acompanyats pels arquitectes Eduard Callís (Un Parell d'Arquitectes) i Arnau Vergés (Arnau Estudi d'Arquitectura), es visitaran tres esglésies excepcionals i desconegudes, totes acabades entre les dècades dels cinquanta i seixanta del segle XX i que van desenvolupar el paper d’articular la vida comuni

  Día: Ds, 18 maig De 10 a 13 h

Pàgines