Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L'àlbum de l'arquitecta: Denise Scott Brown. Travelling With Denise

Imatge: 
© Denise Scott Brown

La sala d'exposicions del COAC-Vic acull l'exposició “Denise Scott Brown. Travelling with Denise". Sud Àfrica, Nova York, Filadèlfia, Atlàntic City, Iugoslàvia i Califòrnia són llocs que Denise Scott Brown va conèixer i va fotografiar.

Denise Scott Brown és una arquitecta, urbanista, escriptora, professora i sòcia de l’estudi Venturi‐Scott Brown & Associates a Filadèlfia. Aquest estudi d’arquitectura és considerat un dels més influents del segle XX. La seva obra construïda, l’activitat acadèmica i els llibres publicats, entre els quals destaca  “Learning from Las Vegas” (1972) escrit conjuntament amb Steven Izenous, són una referència de la cultura arquitectònica contemporània.

D’entre els nombrosos premis que ha rebut se’n poden destacar el Design Mind Award (2007), la National Medal of Arts, el United States Presidential Award (1992) o l’Athena Award del Congress for the New Urbanism (2007).

L’any 1991 el jurat del premi Pritzker va atorgar el guardó al seu marit i soci Robert Venturi, però  la va excloure a ella. Malgrat les protestes de sectors molt importants de la professió i les manifestacions de propi Robert Venturi afirmant que Denise era l’autora de més del 50% de la feina de l’estudi, el jurat no va rectificar.

Comissariat: Jeremy Tenenbaum / Maria Pia Fontana / Josep Maria Torra

Versió per a imprimirPDF version