Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició "Afinitats descobertes: Quaderns a Europa"

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L'EXPOSICIÓ ES POT VISITAR FINS EL 15 D'ABRIL

El 15 de febrer a les 19 h el COAC inaugura l’exposició "Afinitats descobertes: Quaderns a Europa", concebuda i comissariada pels arquitectes Pau Bajet, Pablo Garrido i Maria Giramé.

"Afinitats descobertes: Quaderns a Europa" revela lligams no enregistrats entre pàgines de la revista Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme dels anys vuitanta (període 1981-1991, números 144-189) i les arquitectures dels seus lectors de llavors, alguns d’ells recent titulats o estudiants en aquell moment, actualment arquitectes reconeguts d’arreu d’Europa. L’exposició dóna llum a aquests testimonis que, malgrat no haver-ho fet explícit fins ara, donen continuïtat a temàtiques i relats projectuals d’uns Quaderns dels vuitanta, editats a Barcelona, des d’on va alimentar-se l’imaginari d’una generació.

Participen a la mostra Adam Caruso i Peter St John, Annette Gigon, Bak Gordon, Christian Rapp, Cino Zucchi, Emanuel Christ i Christoph Gantenbein, Florian Beigel i Philip Christou, Hans Kollhoff, Jacques Herzog, Jan de Vylder, Johan Celsing, Jonathan Sergison, Marcel Meili, Philip Ursprung, Stephen Bates i Tom de Paor. Tots ells fan una triple contribució: la selecció d’un contingut o pàgines d’aquells Quaderns, la mostra d’un projecte propi que faci aparent la seva influència i, a través d’una breu entrevista, el relat d’aquestes memòries i lligams. L’exposició comença amb una vídeo-entrevista a Josep Lluís Mateo, director d’aquells Quaderns, i acaba amb un breu epíleg d’Eduard Bru.

A l'acte inaugural comptarem amb la participació de Cino Zucchi i Christoph Gantenbein, que conversaran entre ells, moderats per Pau Bajet, i amb la presència de Josep Lluís Mateo a la fila zero, entre altres.  

Més informació, IG: @unveiledaffinities

Podeu recuperar la presentació de l'exposició en aquest vídeo:Col·laboren a l'exposició: 

 
Versió per a imprimirPDF version