Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

ArquiVolta Lleida 2024

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El pròxim dissabte 19 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h, tindrà lloc l’ArquiVolta Lleida 2024, una nova edició de les visites arquitectòniques gratuïtes obertes a la ciutadania que organitza la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Es tracta de la desena edició d’aquesta ruta guiada, que enguany se centrarà en l’Arquitectura al Barri de la Bordeta de Lleida. Durant la ruta es visitaran cinc edificis: el Molí de Sant Anatstasi; INS Maria Rubies; l’Església de Sant Agustí; 56 Habitages VPO, i Edifici polivalent d’equipaments.

L'activitat és gratuïta i es realitza per desè any consecutiu amb motiu del Dia Mundial de l’Arquitectura, que se celebra anualment el primer dilluns del mes d’octubre. Per poder participar cal inscriure’s prèviament al telèfon 973234051 o enviant un correu electrònic a junta.lle@coac.net (places limitades).

En el marc de l’ArquiVolta, el pròxim dijous, 17 d’octubre a les 19.30 hores, tindrà lloc a la sala d’actes de la Demarcació de Lleida del COAC (c. Canyeret, 2) l’ArquiVolta Debat amb la conferència “Recordant l’estructura d’alguns edificis més singulars de la ciutat de Lleida”, a càrrec de l’arquitecte Robert Brufau i Niubó.

Versió per a imprimirPDF version