Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència de Robert Brufau: "Recordant l’estructura d’alguns edificis més singulars de la ciutat de Lleida"

Imatge: 
© COAC Lleida
El dijous 17 d’octubre a les 19.30 h, tindrà lloc a la sala d’actes de la Demarcació de Lleida del COAC, la conferència "Recordant l’estructura d’alguns edificis més singulars de la ciutat de Lleida”, a càrrec de l’arquitecte Robert Brufau i Niubó.

“Quaranta anys després d’haver projectat les meves primeres estructures a Lleida (L’Auditori Enric Granados i el conjunt d’Escoles Universitàries d’Enginyeria Agrònoma), he pensat a fer un recopilatori del meu treball estructural en alguns dels projectes més emblemàtics de la ciutat: la Llotja, la Biblioteca de Cap Pont, el museu de La Panera, l’edifici dels Jutjats i l’Audiència, les Facultats de Dret, de Lletres (a l’antic seminari), de Medicina i d’Informàtica, el Camp d’Esports, el Pavelló dels Barris Nord, el Museu del Clima, la passarel·la frustrada d’Enric Miralles, sobre el Segre, i uns quants més que no sé si hi haurà temps de parlar-ne. Explicaré per què les coses van ser com van ser.”

Robert Brufau i Niubó (Mollerussa, 1946)
Doctor arquitecte, professor d’Estructures a les Escoles de Barcelona i del Vallès (UPC) entre 1976 i 2016. Actualment imparteix docència en diversos Màsters. Des de fa ja 53 anys, treballa en el món de les estructures, havent fundat, amb altres companys, els estudis especialitzats BOMA, RBA i BBG. Ha estat president de ACE (Associació de Consultors d’Estructures) durant vuit anys. Aquests darrers 10 anys presideix el Centre d’Estudis Estructurals (IEE), vinculat a la UPC. En aquest moment, és un dels 8 patrons del recentment fundat Patronat del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Des de 2014 dirigeix “BBG, estructures, recerca i rehabilitació” i comparteix despatx amb Miquel Àngel Sala, un altre arquitecte especialista molt implicat amb la ciutat de Lleida.

Versió per a imprimirPDF version