Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del llibre il·lustrat “Tren-k-dis a la Pedrera”

Imatge: 
© Edita / Núria Camprubí Anglada
La seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes acollirà la presentació del llibre “Tren-k-dis a la Pedrera”, de l’arquitecta Núria Camprubí i Anglada.

El llibre il·lustrat que es presenta pretén divulgar el món de l’arquitectura amb rigor tècnic però també d’una manera divertida, amb uns personatges originals i atractius.

Els edificis són espectadors de les nostres vides i sovint diem “Si les parets parlessin”... L’autora va anar més enllà i va pensar “i si fossin un personatge més de l’acció?”

I va decidir donar vida al trencadís de Gaudí, que sempre li havia interessat per les seves obres completes, combinació de creativitat amb els avenços tècnics de l’època.

L’acció d’aquest llibre s’emplaça a “La Pedrera”, quan dues peces de trencadís blanques i estàtiques que habiten al terrat de l’edifici es converteixen, per accident, en éssers dinàmics. Aleshores, el seu cap els encarrega una missió.

Això els permetrà recórrer tot l’edifici per complir amb l’objectiu, però trobaran impediments, passaran moltes aventures i coneixeran altres elements arquitectònics habitants de l’edifici que els explicaran la història d’aquest.

Els personatges Tren-K-Dis expliquen l’edifici visualment, en format còmic perquè la imatge és un llenguatge universal, una manera natural per donar expressió a elements que no parlen amb la veu però sí que es manifesten amb la seva presència, com són els edificis.

Després de molts anys de dedicació intermitent, es publica aquest llibre adreçat a tots els públics, que té diferents nivells de lectura: llegir-lo com un conte, immersos en l’aventura dels personatges, com a cultura general o amb una mirada tècnica arquitectònica.
Versió per a imprimirPDF version