Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Ajuntament de Vic

El COAC treballa amb l’Ajuntament de Vic per fer més àgil la tramitació d’obres

Imatge: 
© Ajuntament de Vic
Una representació de la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC manté una trobada amb l’alcalde de Vic, Albert Castells, i la regidora d’Urbanisme, Ester Coma.

La Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha mantingut una trobada amb l’Ajuntament de Vic per explorar l’oportunitat de treballar conjuntament per fer més àgil la tramitació d’obres a la ciutat. Una representació de la Demarcació, encapçalada per la presidenta, Claudina Relat, i el secretari, Manel Alcubierre, ha mantingut una trobada amb l’alcalde de Vic, Albert Castells, i la regidora d’Urbanisme, Ester Coma.

En el marc de la reunió s’ha plantejat l’oportunitat que els col·legis professionals i les entitats acreditades puguin ser els encarregats d’emetre els informes d’idoneïtat tècnica previs a l’atorgament de les llicències d’obres. La resposta ha estat positiva i les dues parts han acordat treballar conjuntament de cara al futur per poder avançar en aquest sentit. També s’ha plantejat poder reforçar la col·laboració i cercar noves sinergies entre les dues institucions. 
31/05/2024
Tornar