Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Serveis de l'Arxiu Històric

Accés i consulta
L’accés a les diferents seus de l’Arxiu Històric del COAC és lliure per als arquitectes col·legiats i qualsevol ciutadà major de 18 anys interessat en la investigació arquitectònica. En alguna seu, l'accés a la sala de consulta es fa a través de cita prèvia. En aquests casos, cal demanar dia i hora a través del correu electrònic o via telefònica del centre. També pot haver puntualment documentació subjecta a normativa vigent sobre accés als documents i aquesta podria ser d'accés restringit o reservat.

Informació presencial
El servei d’informació de l’Arxiu Històric del COAC ofereix atenció personalitzada per resoldre qualsevol dubte relacionat amb el funcionament, serveis i recursos de l’Arxiu com per assessorar en la localització d’altres centres o recursos externs.

Reproducció de documents
Els usuaris podran encarregar còpies digitals de la documentació original sempre que l’estat de conservació ho permeti i no vagin contra la normativa que preserva la propietat intelectual.

Préstec extraordinari per a exposicions
Podran demanar documentació en préstec aquelles institucions que tinguin com a objectiu realitzar actes de comunicació pública. Aquests préstecs hauran de demanar-se formalment per escrit, i seguiran el protocol que estableixi el COAC.

Servei Didàctic
Les Escoles d’Arquitectura podran visitar i conèixer el funcionament de l’Arxiu Històric del COAC. Aquest servei sempre s’haurà de sol·licitar per escrit  per adeqüar-lo al calendari i possibilitats del centre.
Versió per a imprimirPDF version