Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Serveis de la Biblioteca

Accés i consulta

L’accés a les biblioteques del COAC és lliure per als arquitectes col·legiats als col·legis d’Espanya i per als usuaris amb altres vinculacions amb el COAC. Vegeu els Estatuts.

Els arquitectes del COAC poden autoritzar a altres persones a usar la biblioteca en nom seu (utilitzeu aquest formulari). La resta d’usuaris tenen accés restringit. Cal posar-se en contacte amb cada biblioteca per saber-ne les condicions.

Informació bibliogràfica

El servei d’informació de les biblioteques del COAC ofereix atenció personalitzada per resoldre qualsevol dubte relacionat amb el funcionament, serveis i recursos de la Biblioteca. També us dóna suport en la cerca d’informació a partir del catàleg propi o de la consulta a altres bases de dades o catàlegs externs.

Préstec

Els arquitectes col·legiats i usuaris autoritzats es poden endur en préstec: 4 llibres, 4 revistes i 4 documents audiovisuals. Una part del fons, per la seva antiguitat o especificitat és exclosa de préstec. La durada del préstec és de 15 dies. El material prestat es pot renovar fins a 3 vegades, sempre que no tingui cap reserva d’un altre usuari.

Podeu fer reserves de material prestat, material que es troba a les altres seus de la biblioteca, llibres de l’expositor de novetats i material del dipòsit que vulgueu consultar a sala.

Demaneu l’ID d’usuari i PIN a la vostra Biblioteca per gestionar les reserves i renovacions des d'internet. Quan el material que heu reservat estigui disponible, rebreu una notificació per correu electrònic. Disposeu d’una setmana per recollir aquests documents reservats. El material reservat a través d’internet es prepara d’un dia per l’altre. Si el necessiteu consultar el mateix dia, poseu-vos en contacte amb la biblioteca.

Pel bon funcionament del servei, respecteu els terminis de devolució del material prestat. Tres dies abans de la data de retorn dels préstecs rebreu un avís de recordatori. Periòdicament es fan reclamacions dels documents no tornats. Si creieu que és un error o no els trobeu, poseu-vos en contacte amb la Biblioteca.

Si la Biblioteca està tancada, podeu retornar els documents a recepció (Barcelona, Lleida i Tarragona) o a Visat (Girona, Tarragona).

Préstec interbibliotecari

La Biblioteca del COAC té signat un acord de préstec interbibliotecari amb les biblioteques que formen part del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya.

Els col·legiats poden sol·licitar per a préstec qualsevol material que no es trobi al fons de la Biblioteca del COAC. Aquesta gestió es realitza des de la Biblioteca de Barcelona (bibl.bcn@coac.cat). Podeu consultar el Catalèg Col·lectiu de les Universitats Catalanes aquí.

Reproducció de documents

Com a norma general, els usuaris poden copiar per mitjà de fotocòpia, escàner o fotografia documents de la Biblioteca que estiguin en bon estat de conservació, sempre que el procés de còpia no n’afecti l’estat i que les còpies obtingudes tinguin com a finalitat el desenvolupament de l’activitat professional, la investigació o l’estudi acadèmic.Versió per a imprimirPDF version