Pròxims
Dc, 25 juny
A les 18.30 h
Presentació del llibre “Bata, Arquitectura i memòria"
Presentació del llibre “Bata,...
Dj, 26 juny
A les 18h
Tres propostes per al recinte firal de Montjuïc
Tres propostes per al recinte...
Dv, 27 juny
17.30 hores
Visita al nou edifici ambulatori de l'Hospital Arnau...
Visita al nou edifici ambulatori...
Dv, 27 juny
Consultar el programa
Visita a la cimentera i a la planta de matèries primeres...
Visita a la cimentera i a la...
Presentació del llibre "The water of life"
Imatge:
© The water of life
La seu de Vic del COAC acull la presentació del llibre “The water of life”, d'Agustí Farrés, Rafael Jiménez i Joan Mitjavila.
Amb “The water of life” us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de l’uisge beatha, l’aigua de vida que s’ha destil·lat a Escòcia durant segles.
El llibre és el producte de diversos viatges (2015-2022) per les diferents regions on es produeix el whisky escocès: els prats amables i els entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.
Durant les visites a destil·leries, de cada una de les zones, els autors van conèixer els detalls de tot el procés d’elaboració del whisky i la seva estreta relació amb la geografia de l’entorn.
Comptarem amb la presentació dels autors del llibre: Agustí Farrés (arquitecte), Rafael Jiménez i Joan Mitjavila; i amb l’assistència de Manel Colmenero Larriba, expert en turisme creatiu i gastronòmic.
Amb “The water of life” us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de l’uisge beatha, l’aigua de vida que s’ha destil·lat a Escòcia durant segles.
El llibre és el producte de diversos viatges (2015-2022) per les diferents regions on es produeix el whisky escocès: els prats amables i els entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.
Durant les visites a destil·leries, de cada una de les zones, els autors van conèixer els detalls de tot el procés d’elaboració del whisky i la seva estreta relació amb la geografia de l’entorn.
Comptarem amb la presentació dels autors del llibre: Agustí Farrés (arquitecte), Rafael Jiménez i Joan Mitjavila; i amb l’assistència de Manel Colmenero Larriba, expert en turisme creatiu i gastronòmic.

