Propers Actes
Dc, 21 maig
A les 18.30h
Acte inaugural de l'exposició de la 4a edició de la...
Acte inaugural de l'...
Dc, 21 maig
De 10 a 13 h
Jornada 'Rehabilitació amb garanties: l’aportació...
Jornada 'Rehabilitació amb...
Del Dc, 21 maig fins Dg, 29 juny
Des de l'exterior:...
Exposició 'El Material de lo construido'
Exposició 'El Material de...
Dj, 22 maig
A les 19:30 h
Conferència | Creant comunitats i canviant mentalitats de...
Conferència | Creant comunitats...
Presentació del llibre "The water of life"
Imatge:
© The water of life
La seu de Vic del COAC acull la presentació del llibre “The water of life”, d'Agustí Farrés, Rafael Jiménez i Joan Mitjavila.
Amb “The water of life” us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de l’uisge beatha, l’aigua de vida que s’ha destil·lat a Escòcia durant segles.
El llibre és el producte de diversos viatges (2015-2022) per les diferents regions on es produeix el whisky escocès: els prats amables i els entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.
Durant les visites a destil·leries, de cada una de les zones, els autors van conèixer els detalls de tot el procés d’elaboració del whisky i la seva estreta relació amb la geografia de l’entorn.
Comptarem amb la presentació dels autors del llibre: Agustí Farrés (arquitecte), Rafael Jiménez i Joan Mitjavila; i amb l’assistència de Manel Colmenero Larriba, expert en turisme creatiu i gastronòmic.
Amb “The water of life” us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de l’uisge beatha, l’aigua de vida que s’ha destil·lat a Escòcia durant segles.
El llibre és el producte de diversos viatges (2015-2022) per les diferents regions on es produeix el whisky escocès: els prats amables i els entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.
Durant les visites a destil·leries, de cada una de les zones, els autors van conèixer els detalls de tot el procés d’elaboració del whisky i la seva estreta relació amb la geografia de l’entorn.
Comptarem amb la presentació dels autors del llibre: Agustí Farrés (arquitecte), Rafael Jiménez i Joan Mitjavila; i amb l’assistència de Manel Colmenero Larriba, expert en turisme creatiu i gastronòmic.

