Propers Actes
Dj, 18 juliol
9.15 a 14 h
El problema d'accés a l'habitatge té solució?...
El problema d'accés a l&...
Dj, 18 juliol
A les 16 h
Visita guiada: Obres de la 9a Mostra d’Arquitectura del...
Visita guiada: Obres de la 9a...
Dj, 18 juliol
Acte postposat....
Catalunya inter-operable. L’oportunitat del canvi de tota...
Catalunya inter-operable. L...
Del Dj, 18 juliol fins Dg, 15 setembre
Dijous, de 9 a 14 h
Exposició: Francesc Català-Roca. Arquitectura sense pedigrí
Exposició: Francesc Català-Roca....
Presentació del llibre "The water of life"
Imatge:
© The water of life
La seu de Vic del COAC acull la presentació del llibre “The water of life”, d'Agustí Farrés, Rafael Jiménez i Joan Mitjavila.
Amb “The water of life” us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de l’uisge beatha, l’aigua de vida que s’ha destil·lat a Escòcia durant segles.
El llibre és el producte de diversos viatges (2015-2022) per les diferents regions on es produeix el whisky escocès: els prats amables i els entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.
Durant les visites a destil·leries, de cada una de les zones, els autors van conèixer els detalls de tot el procés d’elaboració del whisky i la seva estreta relació amb la geografia de l’entorn.
Comptarem amb la presentació dels autors del llibre: Agustí Farrés (arquitecte), Rafael Jiménez i Joan Mitjavila; i amb l’assistència de Manel Colmenero Larriba, expert en turisme creatiu i gastronòmic.
Amb “The water of life” us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de l’uisge beatha, l’aigua de vida que s’ha destil·lat a Escòcia durant segles.
El llibre és el producte de diversos viatges (2015-2022) per les diferents regions on es produeix el whisky escocès: els prats amables i els entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.
Durant les visites a destil·leries, de cada una de les zones, els autors van conèixer els detalls de tot el procés d’elaboració del whisky i la seva estreta relació amb la geografia de l’entorn.
Comptarem amb la presentació dels autors del llibre: Agustí Farrés (arquitecte), Rafael Jiménez i Joan Mitjavila; i amb l’assistència de Manel Colmenero Larriba, expert en turisme creatiu i gastronòmic.
![Versió per a imprimir Versió per a imprimir](http://coac.arquitectes.cat/sites/all/modules/print/icons/print_icon.gif)
![PDF version PDF version](http://coac.arquitectes.cat/sites/all/modules/print/icons/pdf_icon.gif)