Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Convocats els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2016

Convocats els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2016

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya convoca la 19a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, amb l’objectiu de valorar l’arquitectura feta en l’àmbit territorial de la Demarcació, per tal de mostrar la qualitat i rigor dels professionals.

Als Premis es poden presentar obres que abordin diferents escales de treball, diverses formes d’intervenció i entorns dispars, que s’adscriuran en una de les tres categories següents: Arquitectura, Espais Exteriors i Espais Efímers.

Enguany, el Jurat que valorarà els projectes estarà presidit per l'arquitecte Andrew Groarke (Regne Unit), i pels vocals Ramon Sanabria i Boix (Barcelona), Claudi Aguiló i Aran (Barcelona) i Lídia Parada i Soler (Figueres), acompanyats per un membre de l'actual Junta Directiva de la Demarcació de Girona del COAC, que actuarà com a secretari sense vot.

En aquesta ocasió els premis seran:

PREMIS DEL JURAT: El Jurat atorgarà un premi per cada categoria: Arquitectura, Espais Exteriors i Espais Efímers.

PREMI DE L’OPINIÓ: Les obres seleccionades pel Jurat opten al "Premi de l’opinió de la Cultura i de la Indústria", on professionals de la gestió cultural i de la comunicació, per una banda i, de la recerca tecnològica i la producció industrial per l’altra, escullen una de les obres per poder donar el guardó.

El termini per presentar propostes finalitza l'1 de març a les 14 h.

Per a qualsevol consulta o aclariment sobre els Premis, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. Tel. 972 412 892 / Correu: cultura.gir@coac.cat

Consulta les Bases 2016


19/01/2016
Tornar