Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Casa Lluvià

Concurs de projectes per a la millora de l’accessibilitat i l’eficiència energètica de la Casa Lluvià a Manresa

Imatge: 
Casa Lluvià. Fotografia: Jordi Play

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC convoca un Concurs de projectes d’arquitectura per a l’adjudicació del contracte de serveis per a la millora de l'accessibilitat i l'eficiència energètica de la Casa Lluvià, seu de la Demarcació a Manresa. La contractació té per objecte la redacció de projecte, direcció facultativa i estudi i coordinació de seguretat i salut, així com la tramitació de la llicència d’activitats.

El concurs s’emmarca en el conveni de cessió signat l’any passat per l’Ajuntament de Manresa i la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC, a través del qual es va renovar la cessió de la Casa Lluvià al Col·legi durant els propers 30 anys. En el marc del conveni signat, s’establia una inversió per part del COAC de més de 300.000 euros que es vehicularà a través d’aquest concurs de projectes. L’objectiu de l’actuació és millorar l’accés a la finca, especialment la planta que queda soterrada, i fer-la més sostenible des del punt de vista energètic respectant el valor històric i patrimonial de l’edifici, d’origen modernista.

La Casa Lluvià acull la seu del Col·legi d’Arquitectes des de l’any 1990.

Concurs en dues fases, amb intervenció de Jurat
Per a la selecció de la proposta guanyadora es constituirà un Jurat integrat pels membres indicats a les Bases, l’actuació del qual es portarà a terme en dues fases, d’acord amb l’establert al Plec. En una primera fase es valoraran les propostes presentades en base als criteris de selecció, i es convidarà els 5 equips amb millor puntuació a una segona fase. En aquesta segona fase, la proposta que obtingui la millor puntuació en base als criteris d’adjudicació serà l’adjudicatària del contracte. El segon, tercer, quart i cinquè classificats percebran la quantitat de 2.000€ cadascun, com a compensació pels treballs presentats.

La data límit per a la presentació de propostes és el 4 de març de 2024, a les 13.00 h.

Per resoldre els dubtes que puguin sorgir pel que fa a la interpretació de les bases i/o el funcionament del concurs, podeu adreçar-vos a l’adreça electrònica concurscasalluvia@coac.net de l’Oficina de Contractació Pública del COAC.

Visita guiada
El dia 9 de febrer a les 16.00 h, es realitzarà una visita guiada a l’edifici. Cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a comarquescentrals@coac.net abans del 7 de febrer a les 15 h, indicant noms i cognoms dels assistents.

Documentació
· Plec de bases tècniques
· Plec de bases administratives
· Documentació addicional

30/01/2024
Tornar