Propers Actes
Dm, 21 maig
a les 19 h
Presentació del llibre "El radar americà" de...
Presentació del llibre "El...
Dc, 22 maig
De 10 a 13 h
Jornada tècnica 'Nou codi d'Accessibilitat de...
Jornada tècnica 'Nou codi d...
Del Dj, 23 maig fins Dg, 07 juliol
Quatre instal·lacions efímeres dels Premis d’Arquitectura...
Quatre instal·lacions efímeres...
Dj, 23 maig
A les 19:30 h
Cloenda del cicle avantguarda | [M] Masterclass | Mariona...
Cloenda del cicle avantguarda | ...
Presentació del llibre "The water of life"
Imatge:
© The water of life
La seu de Vic del COAC acull la presentació del llibre “The water of life”, d'Agustí Farrés, Rafael Jiménez i Joan Mitjavila.
Amb “The water of life” us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de l’uisge beatha, l’aigua de vida que s’ha destil·lat a Escòcia durant segles.
El llibre és el producte de diversos viatges (2015-2022) per les diferents regions on es produeix el whisky escocès: els prats amables i els entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.
Durant les visites a destil·leries, de cada una de les zones, els autors van conèixer els detalls de tot el procés d’elaboració del whisky i la seva estreta relació amb la geografia de l’entorn.
Comptarem amb la presentació dels autors del llibre: Agustí Farrés (arquitecte), Rafael Jiménez i Joan Mitjavila; i amb l’assistència de Manel Colmenero Larriba, expert en turisme creatiu i gastronòmic.
Amb “The water of life” us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de l’uisge beatha, l’aigua de vida que s’ha destil·lat a Escòcia durant segles.
El llibre és el producte de diversos viatges (2015-2022) per les diferents regions on es produeix el whisky escocès: els prats amables i els entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.
Durant les visites a destil·leries, de cada una de les zones, els autors van conèixer els detalls de tot el procés d’elaboració del whisky i la seva estreta relació amb la geografia de l’entorn.
Comptarem amb la presentació dels autors del llibre: Agustí Farrés (arquitecte), Rafael Jiménez i Joan Mitjavila; i amb l’assistència de Manel Colmenero Larriba, expert en turisme creatiu i gastronòmic.