El COAC col·labora en la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català

El COAC col·labora en la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català

Imatge: 
© Setmana del Llibre en Català

Els amants de la literatura tenen la tradicional cita amb la Setmana del Llibre en Català, que se celebrarà entre el 7 i el 16 de setembre. En aquesta 36a edició, el COAC i la Cooperativa Jordi Capell col·laboren de forma activa amb l’organització de xerrades i presentacions de llibres, acollint actes a la sala d’actes i, en el cas de la cooperativa, sent-ne expositor.

La Setmana del Llibre en Català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en llengua catalana, de les llibreries i de les revistes. També compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l'accés a la cultura i posa, molt especialment, l'accent en facilitar l'accés als fons editorials, alhora que és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora. 

Aquest 2018 se celebrarà una de les Setmanes del Llibre en Català més grans. Durant 10 dies, l’Avinguda de la Catedral es convertirà en un espai de llibres i revistes a l’aire lliure que permetrà donar visibilitat a un total de 204 expositors, un 25,2% més que el 2017. Hi haurà més de 250 novetats editorials, desenes de milers de títols de fons i 500 capçaleres de revistes i premsa comarcal i de proximitat. Unes xifres que converteixen La Setmana en una petita ciutat, innovadora i sostenible, de la lectura, el llibre i les revistes en català.

La Setmana del Llibre en Català també compta amb avantatges pels col·legiats. Així, s'oferirà un descompte del 5% per la compra de llibres en qualsevol caseta expositora a tots els col·legiats del COAC que mostrin el carnet. 

4/09/2018
Tornar