XI Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’Arquitectura de Tarragona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la XI Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 5è Premi Alejandro de la Sota.

L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2017-2018 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

A partir del dijous 17 de gener s'obren les inscripcions. Les obres es poden presentar per via telemàtica a través d'aquest portal.

El termini d’inscripció finalitza el dijous 28 de febrer de 2019.
Es prorroga el termini d'inscripció fins al diumenge 10 de març de 2019.

Podeu consultar les bases aquí.

ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS:
El dijous 25 d'abril a les 18.30 h es farà l'acte de lliurament de premis.

L'acte s'iniciarà amb la intervenció de Joan Tous, President de la Demarcació de Tarragona del COAC i de Josep Llinàs, Patró de la Fundació Alejandro de la Sota.  A continuació el secretari de la Mostra desvetllarà el veredicte del Jurat amb les obres reconegudes. Clourà el lliurament de premis el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet Tous.

Tot seguit intervindrà l'arquitecte José María Sánchez García amb una conferència on ens parlarà dels seus projectes més recents. Descarrega el targetó de la conferència.

Finalment s'inaugurarà l'exposició d'aquests premis on es podran veure totes les obres que s'han inscrit al certamen.

Programa de l'acte de lliurament de premis.

Descarrega l'acta del jurat  amb el veredicte de les obres premiades en aquest certamen.

EXPOSICIÓ:
Del 25 d'abril al 26 de juny de 2019 es podrà veure l'exposició de la XI Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona a la Sala d'exposicions de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
(Carrer Sant Llorenç, 20-22, Tarragona)

A partir del mes de juliol de 2019 l'exposició iniciarà la itinerància per les diferents ciutats de la Demarcació de Tarragona.
Aviat més informació.
 

17/01/2019
Tornar