Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
No t'ho perdis!

Comença un 2022 ple d'activitats culturals. No t'ho perdis!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Ha arribat un nou any que esperem que sigui millor (i, tot i el seu inici accidentat, menys pandèmic) que l’anterior. Per fer boca el rebem amb diferents propostes culturals per gaudir de l'arquitectura. Comencem.

A finals d’any es van tancar dues edicions de les Mostres d’Arquitectura Catalana: la de Comarques Centrals i la Biennal Alejandro de la Sota de Tarragona. Ambdues Mostres han reconegut obres molt interessants, i reten compte del moment dolç que està vivint l’arquitectura catalana. La de Comarques Centrals s’exposa a Manresa fins al 8 de gener i la Biennal Alejandro de la Sota es podrà visitar a Tarragona fins a finals de mes. En ambdós casos, les exposicions itineraran pel territori. Atents, perquè val la pena recuperar-les. 

Els marges de pedra seca han estat declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquests marges són un dels factors estructurals del nostre patrimoni, i ara es recorden en dues exposicions: "Tota pedra fa paret", a la seu del COAC de Girona, i "Tot un món de pedra en sec", a la seu de Tortosa. Per a entendre què ha significat per al país… i la seva vigència.

Ens desplaçarem a la seu del FAD, on teniu encara uns dies per visitar l’exposició dels 60 anys del ADG-FAD, on més de 80 professionals han dissenyat una peça expressament per a l’ocasió, celebrant el prestigi dels nostres dissenyadors.

També a Barcelona, la Fundació Miró exposa “El sentit de l’escultura” fins a principis de març: una mostra d’escultura moderna i contemporània amb grans noms exposats des d’una perspectiva alternativa, que barreja les obres amb objectes trobats i escultures més velles. Per gaudir del relat.

Seguint amb l’escultura, el MACBA exposa “Apunts per a un incendi dels ulls” fins a finals de febrer: artistes joves i renovadors que demostren sensibilitat vers l’espai i arquitectura. La mostra inclou l’obra de l’arquitecta i escultora Stella Rahola.

Finalment, recordar-vos que el 13 de gener comença el Festival de Cinema del CCCB, Xcèntric, que exposa pel·lícules difícils de veure en un altre context. El gener quedarà ocupat per una retrospectiva de Nathaniel Dorsky.

Trobareu tota la informació sobre aquests actes a l’Agenda d’Arquitectura del COAC, conjuntament amb molts d’altres. Aquest #Nothoperdis forma també part del programa Perspectiva de Catalunya Ràdio, que teniu disponible al web de l’emissora.
 
 

4/01/2022
Tornar