Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Moltes lletres A.

Nova edició de l'enquesta de la professió

Imatge: 
© CSCAE
Dos anys després de la primera enquesta "Els arquitectes. Situació, oportunitat i perspectives" elaborada pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, posem en marxa la seva segona edició conjuntament amb el CSCAE.

L'any 2016, amb l'objectiu de conèixer amb detall la realitat professional dels arquitectes de Catalunya i l'evolució dels darrers anys, el COAC va elaborar i presentar un estudi sobre l'exercici de la professió, articulat a través d'una enquesta que va comptar amb la participació de més de 1.700 arquitectes de Catalunya.

Dos anys després d'aquell primer estudi, el CSCAE posa en marxa l'enquesta ΛRQUITECT@S-2018, dirigida a tots els arquitectes de l'Estat espanyol, que manté una estructura i continguts similars que la que vam fer fa 2 anys, i que ens permetrà poder fer seguiment  i comparació dels resultats.

L'enquesta es començarà a difondre la primera setmana d'octubre a través de correu electrònic entre els col·legiats dels diferents col·legis d'arquitectes. La voluntat és que els resultats ajudin a confeccionar el mapa de la situació actual dels arquitectes a l'Estat espanyol, les activitats que realitzen, en quines condicions, els àmbits en què s'estan formant, els obstacles amb què es troben, etc.

Així mateix, servirà per conèixer com ha evolucionat la situació dels arquitectes a Catalunya en els darrers dos anys i establir o potenciar accions per millorar el context professional i el posicionament del col·lectiu davant la societat.

Participa!
Com més professionals participin en l'enquesta, més representatius seran els resultats que s'obtinguin. Així doncs, si ets arquitecte col·legiat al COAC i no has rebut el correu amb l'enllaç per participar a l'enquesta o bé no estàs col·legiat, pots accedir a l'enquesta a través de l'enllaç que s'ha habilitat per a aquests casos.Tota la informació relativa a l'enquesta es pot seguir a les xarxes socials a través de l'etiqueta #EncuestaΛrq2018.

Més informació
1/10/2018
Tornar