Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El COAC i l'Ajuntament de Barcelona presenten la Setmana d’Arquitectura 2017

El COAC i l'Ajuntament de Barcelona presenten la Setmana d’Arquitectura 2017

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Lluís Comerón, i el regidor d’Arquitectura, Paisatge Urbà i Patrimoni de l'Ajuntament de Barcelona, Daniel Mòdol, han presentat la Setmana d’Arquitectura 2017, iniciativa organitzada per ambdues institucions junt amb la Fundació Mies van der Rohe i amb la col·laboració de Barcelona Building Construmat i ArquinFAD.

En el marc de la Setmana d’Arquitectura 2017, que es realitza enguany per primera vegada coincidint amb la fira Construmat i l’entrega del Premi Mies van der Rohe, es durà a terme un ventall d'activitats relacionades amb el món de l'arquitectura i el patrimoni arquitectònic en diferents espais de la ciutat, entre el 20 i el 26 de maig.

Aquesta Setmana neix amb l’objectiu de reforçar el valor de l’entorn urbà per a la ciutadania i posar punt final al dèficit que, segons el degà del COAC, existeix en la transmissió dels valors de l’arquitectura. Comerón ha destacat a l’acte, que ha tingut lloc dimarts 2 de maig a la Sala Beckett, que “tota l’arquitectura està pensada per millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones i és això el que la Setmana d’Arquitectura posa de manifest”.

Per la seva banda, Daniel Mòdol ha subratllat l’excepcionalitat de l'esdeveniment, ja que és, en paraules del regidor, “únic a escala internacional”. Mòdol ha assegurat que la Setmana d’Arquitectura busca que “la gent torni a mirar l’arquitectura urbana com un projecte col·lectiu”.

La Setmana d’Arquitectura al COAC
Al llarg de la Setmana d’Arquitectura es podrà gaudir d’un extens programa d’actes, amb cicles de cinema, conferències, itineraris, concursos i espais de difusió en tots els districtes, amb temes com l’espai públic, la renovació de la ciutat, l’habitatge, el comerç i la cultura.

El Col·legi d’Arquitectes ha organitzat múltiples activitats per a la Setmana d’Arquitectura. Algunes d'elles són, per exemple, els Arquitectours, que són sis rutes d’accés lliure que recorreran Barcelona; l’exposició sobre Arquitectura i Salut, amb les propostes presentades al concurs d’arquitectura per al nou edifici de la Fundació Vall d’Hebron Institut de Recerca, o la difusió dels finalistes de la Mostra d’Arquitectura de Barcelona en espais no convencionals, entre altres.

Totes les activitats del COAC es poden consultar al web.

Segueix l'actualitat de la Setmana a les xarxes socials a través del hashtag #SetmanaArquitectura.

Impacte en premsa:

Los mejores edificios que tengo al lado de casa, El País
L’arquitectura, més protagonista que mai, 8tv
Setmana d'Arquitectura 2017 a Barcelona, TV3
Rutes per apropar l’arquitectura i conèixer els canvis urbanístics de la ciutat, betevé
Barcelona, capital mundial de l’arquitectura, Barcelona cultura


Entitats organitzadores:Entitats participants:

2/05/2017
Tornar