Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Apunta’t a l’"Arquitectura a les Aules"! Fem que petits i joves gaudeixin de la Setmana d’Arquitectura 2019

Apunta’t a l’"Arquitectura a les Aules"! Fem que petits i joves gaudeixin de la Setmana d’Arquitectura 2019

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Per tercer any consecutiu, el Col·legi d'Arquitectes durà a terme —conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mies van der Rohe, Barcelona Building Construmat i ArquinFAD— la Setmana d'Arquitectura, que se celebrarà del 9 al 19 de maig de 2019.

En aquesta nova edició, i amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, portarem l'arquitectura als centres educatius de primària i secundària. Durem a terme una sèrie de tallers i xerrades —impartits per arquitectes dins l’horari lectiu— perquè els alumnes puguin observar, pensar i fer seguint el fil de l'arquitectura del seu entorn més immediat.

L’objectiu és aportar als infants una nova mirada sobre els espais que ens acompanyen, ens emocionen, fomenten relacions, generen dinàmiques d’inclusió i són una expressió de la civilització i la cultura del nostre temps.

Vols participar-hi?
Si ets arquitecte o estudiant d'arquitectura pots participar duent a terme un d'aquests tallers o xerrades. No cal que tinguis experiència.

Tens temps per apuntar-t'hi fins al 15 de gener, mitjançant següent formulari.

Temàtiques previstes
L’activitat es desenvoluparà a través de 3 eixos —cos, hàbitat i territori— que es treballaran transversalment sota diferents temàtiques a triar:

· Arquitectura moderna, centrant la mirada en aquelles obres d’arquitectura construïdes, properes al centre escolar, per aprofundir en el llegat històric de la nostra ciutat i alhora poder-lo valorar.

· L’arquitectura, avui; centrant la mirada en projectes de rehabilitació i millora dels edificis, incidint amb l’eficiència energètica i la salut de les persones.

· Espai públic, amb la col·laboració de les associacions de veïns, centrant la mirada en aquells espais guanyats per a la ciutadania fruit d’una mobilització veïnal.

· Ciutat inclusiva, ciutat per a tothom; de la mà d’entitats del tercer sector, centrant la mirada en la sensibilització amb la diversitat funcional, i com l’arquitectura pot ajudar a trencar barreres i viure de forma autònoma.

· L’arquitectura de prop, visitant despatxos d’arquitectura propers a les escoles.

Treballes a una escola o institut i hi estàs interessat?
Els centres educatius de Barcelona ciutat ja poden fer la sol·licitud al Consorci d’Educació de Barcelona per apuntar-se a la Setmana d’Arquitectura 2019. Per fer-ho, cal que emplenin aquesta sol·licitud.

Amb el suport de:


La Setmana d'Arquitectura és un projecte de:
21/11/2018
Tornar