Setmana del Llibre en Català

El COAC col·labora en la 37a edició de la Setmana del Llibre en Català

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Del 6 al 15 de setembre la Plaça Nova es tornarà a omplir de llibreters, editors i lectors durant la Setmana del Llibre en Català. Un any més, el COAC hi col·labora de forma activa acollint diverses presentacions de llibres i altres activitats.

Un dels actes que se celebraran al COAC és la presentació de “La noia que va viure dues vegades”, de la sèrie Millenium de David Lagercrantz. L'acte, a càrrec del periodista Xavi Ayén, tindrà lloc el dissabte 7 de setembre a les 19 h. Cal inscripció prèvia.

La Setmana del Llibre en Català, que enguany celebra la seva 37a edició, és un dels esdeveniments culturals més destacats del país, una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en llengua catalana, de les llibreries i de les revistes. Amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals, posa l'accent en facilitar l'accés als fons editorials, alhora que és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora.

Aquest 2019 l’Avinguda de la Catedral es convertirà en un espai de llibres i revistes a l’aire lliure que permetrà donar visibilitat a un total de 204 expositors, una xifra que converteix La Setmana en l’oferta més gran de la història dels llibres en català.

La Setmana del Llibre en Català també compta amb avantatges pels col·legiats. Així, s'oferirà un descompte del 5% per la compra de llibres en qualsevol caseta expositora a tots els col·legiats del COAC que mostrin el carnet.
3/09/2019
Tornar