Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Edifici modern, blanc, interior

Oberta la inscripció a la 3a edició del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

Imatge: 
© Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA
Atenció! El termini d'inscripció s'ha prorrogat fins al 28 d'abril.

Una vegada més, la celebració del XXXIXè Curset de Patrimoni, Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic que organitza l'AADIPA, ha estat el marc escollit per presentar i anunciar l'obertura d'inscripcions a la 3a edició del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

L'objectiu del certamen és distingir la bona pràctica patrimonial i contribuir a la seva divulgació. Es tracta d'una cita biennal, dirigida als experts implicats en la interdisciplinària cadena de valor del patrimoni –arquitectes, historiadors, arqueòlegs...– amb obres finalitzades, realitzades o publicades en l'àmbit geogràfic europeu durant el període comprès entre el 2010 i el 2016. La convocatòria romandrà oberta fins al 28 d'abril de 2017.

Els treballs han d'inscriure's en una de les següents categories:

· Categoria A: Intervenció en el patrimoni construït
· Categoria B: Espais exteriors
· Categoria C: Planejament
· Categoria D: Divulgació

El Premi, que en la seva anterior edició va comptar amb 200 obres inscrites i 26 països adscrits, persisteix en el seu objectiu d'incrementar la participació i obrir-se a nous territoris. La voluntat d'internacionalització es constata amb el jurat internacional designat per a cada categoria i amb la decisió d'emmarcar el lliurament oficial de premis en la Biennal Internacional d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que se celebrarà el mes de juny de 2017 a Barcelona.


Descarrega les bases del Premi aquí.

Per a més informació, clica aquí.22/12/2016
Tornar