Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
David Colom

Taller formatiu: Arquitectes a les xarxes

Imatge: 
Imatge: © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Delegació del Vallès organitza els propers dimarts, 29 d’abril i 6 de maig de 18 a 20 h, el Taller formatiu ‘Arquitectes a les xarxes’ a càrrec de David Colom, gestor de producte digital & UX designer.

Programa:

- Informació general sobre les xarxes socials.
- Captació de nous clients mitjançant funnel de conversió.
- Eines digitals de treball i generació de contingut.
- Recursos d’IA aplicats a les xarxes socials.
- Visibilitat, posicionament (SEO) i mètriques.
- UX (usabilitat i experiència d'usuari a la web).
- Aspectes legals, RGPD, registre de dominis i marca.

Preu: 10 €
Places limitades.
Inscripcions

PDF version
Masia Freixa

Muncunill portes endins

Imatge: 
Imatge: Cedida per Àngels Muncunill
El COAC vol homenatjar al gran arquitecte Lluís Muncunill en el context de la Fira Modernista de Terrassa d’enguany. 

Això ens ha portat a fer una sèrie de reflexions. La primera és que sobre l’obra de Lluís Muncunill s’han escrit llibres i celebrat abundoses exposicions, rutes modernistes... Les seves obres més emblemàtiques s’han divulgat, especialment de la mà de Mireia Freixa, la historiadora de l’art que més hi ha profunditzat. Podríem dir, doncs, que dels edificis de Lluís Muncunill s’ha dit i ensenyat quasi tot. Però no ho podríem dir de la vida de l’arquitecte. 

Aquesta mostra “d’arquitectes a arquitecte” fuig de reiteracions, buscant aquest amor pel detall de Muncunill i aplicant una visió més propera per a fer-lo més quotidià. S’han buscat elements que el defineixin però a escala del vianant, a peu de carrer, amb detalls que ens podem trobar en el dia a dia de la ciutat, i que són  el nostre paisatge urbà.  

És per això que proposem fer un desplegament de 12 portes que corresponen a 12 dels seus edificis i que són comprensiblement a peu de carrer. Aquests elements provocaran reaccions casolanes com “aquesta porta és al carrer de sobre de casa, hi passo cada dia per davant i no hi havia parat atenció...”. Això conduirà a la sensació, i d’això es del què es tracta, que a Terrassa estem envoltats d’un “toc de Muncunill”. 

I per fer-ho encara més proper, més humà, proposem un breu relat íntim, de “portes endins”, amb petits detalls de la seva vida personal i professional, acompanyat del testimoni viu que ens ha cedit la seva neta Àngels Muncunill. 

Tot això a redós de la sala d’actes de la Masia Freixa, edifici modernista emblemàtic. Per aconseguir abrigar aquesta sala, ho embolcallarem amb una pell pròpia de teles toves, com toves són les formes de l’edifici, que amb el seu caient donaran la intimitat necessària per homenatjar a una persona que ha estampat segell a la nostra ciutat.  

Inauguració de l'exposició: Dilluns 14 d’abril a les 18h, a la sala d’actes de la Masia Freixa. 
Organitza: COAC Vallès amb Ajuntament de Terrassa Turisme. 
Comissariat: Joan Baca i Marta Peralta, arquitectes. 

PDF version
Santi Coll

Exposició: Dimensions cromàtiques

Imatge: 
Imatge: © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La seu del COAC a Terrassa acull, des del 5 de març fins al 4 d’abril, l'exposició ‘Dimensions cromàtiques’ de l’artista Santi Coll.

Segons la historiadora de l’art Ariadna Coll Trullàs, endinsar-se en l’obra de Santi Coll és entrar en un món ple de disciplines artístiques. És capaç d’integrar de forma orgànica la pintura i l’escultura en dimensions arquitectòniques completament innovadores.

En cada obra demana un diàleg amb l’espectador capaç de reflectir, no només la destresa tècnica de l’artista sinó també la seva visió única de l’espai.

Els colors són part important de la seva creació viscuda en records de la seva història personal, que aporten equilibri i emocions visuals.

L’artista deixa palès en cada aplicació, cada traç, cada estructura i cada color, la seva gestualitat, originalitat i reflexió, connectant creativitat amb artesania i procés manual.

PDF version
Antoni Matías

Exposició: Diversiart

Imatge: 
Imatge: © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La seu del COAC a Terrassa acull, des del 5 de febrer fins al 3 de març, l'exposició ‘Diversiart’ de l’artista multidisciplinari Antoni Matías

Matías, terrassenc d’adopció, és el clar exemple de la reivindicació de la creativitat. La seva trajectòria artística ha estat sempre en constant exploració i investigació. És un home polifacètic, de conversa sempre profunda i interessant, un poeta visual que porta el seu esperit crític i reflexiu a la seva obra. 

Aquarel·lista, dissenyador de caràtules, de logotips, tipògraf i poeta visual serien algunes de les disciplines artístiques que Antoni Matías ha explorat, amb un segell molt personal carregat de talent i reflexió crítica. 

PDF version

Pàgines