Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Indústries creatives: L'art de connectar. Guanyar visibilitat i crear comunitat a les xarxes socials.

Imatge: 
@AjuntamentdeManresa
La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC col·labora amb l'Ajuntament de Manresa al cicle de trobades inspiradores. Dins del cicle es fan trobades amb professionals consolidats de la indústria creativa que ens parlaran d'una temàtica útil per persones emprenedores i empreses a partir dels seus projectes en espais també inspiradors.

El COAC participa amb testimoni de la Maria Picassó, arquitecta i il·lustradora, que ens explicarà com les xarxes socials han modelat la seva trajectòria com a il·lustradora i li han permès crear una comunitat al seu voltant.

Més informació i inscripcions, aquí

Organitza:
 



 

 

 

PDF version

Presentació del llibre: "Antoni Puig Gairalt, arquitecte i humanista (1888-1935)"

Imatge: 
@MartaCervelló
La seu del COAC a Manresa acull la presentació del llibre que repassa la trajectòria de l’arquitecte i humanista Antoni Puig Gairalt, en un acte coorganitzat per la Demarcació de les Comarques Centrals, l'Agrupació Sènior/a i Viena Edicions, amb la col·laboració de Llibres Parcir.

L’arquitecta Marta Cervelló és l’autora d’un volum que s’aproxima a la vida d’una de les figures clau de l’arquitectura catalana del segle XX, que va destacar també com a pianista.   

La seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Manresa serà l’escenari, dijous 10 d'abril a les 18.00 hores, de la presentació del llibre Antoni Puig Gairalt arquitecte i humanista (1888-1935). Marta Cervelló, que és neboda-neta d’Antoni Puig Gairalt, signa un llibre que va començar a prendre forma amb la descoberta del diari íntim de l’arquitecte i que retrata el moment cultural del període entre guerres.

Antoni Puig Gairalt va ser un dels arquitectes més destacats en el moment de la transició del Noucentisme al Moviment Modern i va ser autor de la fàbrica Myrurgia a Barcelona i de l’avantprojecte per a l’Aeroport de Barcelona a Viladecans. També va destacar com a pianista interpretant peces de Schumann, Mozart i Bach.

Us convidem a conèixer les curiositats d'aquest llibre de la mà de la seva autora.

Descarregueu la invitació
PDF version

MIRADES: Trobada amb l'arquitecte i fotògraf, Marc Ballús

Imatge: 
@marcballús
La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC acull una selecció d'imatges del fotògraf i arquitecte Marc Ballús, patrocinada per Cosentino City Barcelona, que ens convida a explorar l'art i la tradició de la pedra seca.

El dimecres 19 de març a les 19:00h, tindrem l'oportunitat de gaudir de la visió única de Marc Ballús a la seu COAC de Manresa.

Marc Ballús
és arquitecte graduat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC) i compta amb una sòlida trajectòria en la redacció i execució de projectes d’edificació, interiorisme i urbanisme. També té experiència en l’elaboració de peritatges i és membre de l’Agrupació d’Arquitectes Experts, Pericials i Forenses del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Actualment, és professor a l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAP), on imparteix classes de disseny d’interiors al campus de Vic, així com de dibuix tècnic en cicles formatius artístics de grau mitjà i superior a l’Escola d’Art de Vic. Amb una especialització en Gestió del Disseny, obtinguda a través d’un postgrau al Tech Talent Center de Barcelona (UPC), aporta una perspectiva estratègica al desenvolupament de projectes i equips.

No et perdis aquesta oportunitat única! Reserva la data i acompanya'ns per gaudir de l’extraordinària bellesa de la Pedra Seca.

La mostra estarà disponible del 6 de març al 4 d'abril a la sala pòrtic del COAC Manresa.

Més informació aquí.

Patrocinadors:
                      
PDF version

Presentació dels Premis Bonaplata

Imatge: 
@ChevanonPhotography

La Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) s'uneix a l'Associació d'Enginyers Industrials per acollir la presentació dels Premis Bonaplata. Aquests premis, impulsats per l'Associació de Patrimoni Industrial i el Museu de la Ciència, celebren enguany la seva 33a Convocatòria i es fonamenten en una trajectòria de 45 anys d'activitat per part de l'Escola d'Enginyers Industrials de Catalunya (EIC).

Els Premis Bonaplata són els únics reconeixements a Catalunya dedicats a la valoració del patrimoni industrial i tècnic. Amb un prestigi consolidat, la seva missió va més enllà de premiar: busquen sensibilitzar la societat sobre la importància d'aquest patrimoni, i per això volem promocionar-los en l'àmbit català amb un objectiu comú: difondre i potenciar tant els premis com la consciència col·lectiva sobre el valor del patrimoni industrial.

En aquesta nova edició, el COAC es suma per presentar a un públic més divers, incloent més persones, associacions, col·lectius i institucions que realitzin accions significatives en la recuperació, estudi i difusió del patrimoni industrial, científic i tècnic de Catalunya, ja sigui moble, immoble o immaterial. 

En aquesta jornada coneixerem els continguts i requisits d'aquesta nova edició on destaquen els Premis Bonaplata per a joves, dirigits principalment a alumnes de segon de batxillerat, que poden optar a dues categories: premi a un estudi sobre patrimoni industrial o a una creació tècnica. 

Cal inscripció prèvia aquí. 

Organitza: 

Col·labora:

 

PDF version

Pàgines