Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
XII Premi Internacional d'Escoles de Paisatgisme

El XII Premi Internacional d'Escoles de Paisatgisme revela les 10 universitats finalistes i els 42 projectes d'arquitectura del paisatge

Imatge: 
© XII Premi Internacional d'Escoles de Paisatgisme

El Jurat internacional del Premi Internacional d'Escoles d'Arquitectura del Paisatge ha fet públiques les deu universitats finalistes, de Xile, Xina, Finlàndia, Alemanya, Grècia, Suïssa, Perú, Turquia i Noruega. El Jurat ha triat també els 42 projectes de la Universitat Politècnica de Catalunya i de 62 universitats més que participen en l'edició d'enguany. El prestigiós concurs destaca les iniciatives, metodologies i temes més recents a l'acadèmia d'Arquitectura del Paisatge de tot el món en els darrers cinc anys (2017-2022).

Les deu universitats finalistes són:

Universitat Tècnica de Creta, Grècia
Pontifícia Universitat Catòlica de Xile, Xile
UiT La Universitat Àrtica de Noruega, Noruega
Universitat Tècnica d'Istambul, Turquia
Universitat Tècnica de Munich, Alemanya
Universitat de Chongqing, Xina
ETH Zurich, Suïssa
Pontifícia Universitat Catòlica del Perú, Perú
Universitat Aalto / Escola d’Arts, Diseny i Arquitectura, Finlàndia
Universidad Diego Portales, Xile

Un claustre representatiu de les deu universitats finalistes presentarà els seus projectes en el marc del Simposi de la XII Biennal Internacional de Paisatge, en una sessió prevista per al 24 de novembre. S'atorgarà un gran premi de 1.500 euros a l'escola guanyadora.

A més, el Jurat internacional ha seleccionat 62 universitats, els millors projectes de les quals es publicaran al Catàleg de la Biennal, es mostraran a l'exposició del Premi Escoles i s'inclouran al lloc web de la Biennal, a la PAISATECA.

D'altra banda, s'ha revelat el lema del Simposi de la 12a edició, que inclou les conferències magistrals i els debats. La poètica de la mitigació explora la coreografia matisada de la gestió ambiental, on l'art del disseny harmonitza amb la ciència de la resiliència per teixir una narrativa de restauració ecològica i bellesa sostenible dins dels nostres entorns naturals i construïts.

La XII Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona està organitzada pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya, i compta amb el suport institucional de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i ​​l'Ajuntament de Barcelona, ​​i la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell per al Premi Rosa Barba i el Premi Internacional d'Escoles.

Per a més informació, podeu visitar  el web de la Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona.

14/09/2023
Tornar