Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
home teclejant a portàtil

Eines informàtiques per a l'exercici professional

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC va organitzar, en el marc dels Dimecres Tecnològics, un cicle de jornades sobre eines informàtiques d'ajuda per a l'exercici professional. Aquestes sessions són la continuació de la jornada "Eines informàtiques per a la digitalització express del despatx"

Es tracta de 6 sessions, organitzades en 3 jornades, en les quals l'Àrea d'Innovació Digital del COAC presentarà diversos serveis o solucions tecnològiques que el COAC posa a disposició dels arquitectes amb unes condicions de contractació avantatjoses. Aquest catàleg de serveis digitals representarà, per tant, una oportunitat d'estalvi per al despatx.

Programa de jornades:

Do it archi
Do-it.archi: avantatges del nou correu electrònic col·legial COAC EmaaS, com la capacitat de bústia personalitzada, i contractació de paquets de serveis Microsoft per al despatx.

devoluiva
DevoluIVA:
servei per a la recuperació automàtica de l'IVA i la digitalització dels tickets.


Moore Market
Solució RGPD
: plataforma online per a la gestió de RGPD al despatx. Els arquitectes estan obligats a complir la Llei Orgànica de Protecció de Dades i el Reglament General de Protecció de Dades, perquè tracten dades de caràcter personal relatives a persones físiques (clients, empleats, proveïdors...)


tranxfer
Tranxfer
: eina per la transferència de grans volums de dades securitzades, reduint el seu tamany, assegurant la traçabilitat de l’entrega i amb registre d’auditoria.


firmaprofessional, firmacloud
Firma Cloud:
sistema de certificació digital al núvol, que permet mobilitat i disponibilitat en qualsevol moment i lloc, sense necessitat de clau física.

google suite
Google Suite:
paquets de subscripció Google Cloud i de serveis de migració, suport i formació.


Recordem que es van presentar també els serveis de la Fundació .cat per a la creació de pàgines webs, per als quals els col·legiats també gaudeixen de condicions de contractació avantatjoses.

Amb la presentació d'aquests serveis, el COAC inicia un conjunt d’accions per agregar valor i innovació a l’arquitecte i la seva activitat.

6/11/2020
Tornar