Fira Rehabilita 2018, 20 i 21 d'octubre

Participa en la Fira Rehabilita!

Imatge: 
© REHABILITA 2018
En el marc de la Setmana de la Rehabilitació, que se celebra del 15 al 21 d'octubre de 2018, el cap de setmana 20 i 21 tindrà lloc al Passeig Lluís Companys de Barcelona la Fira de la Rehabilitació.

REhabilita 2018, organitzat pel CAATEEB, compta novament amb la participació del COAC amb un estand des d'on es podrà explicar els assistents el paper dels arquitectes en la rehabilitació pensada per al benestar de les persones així com assessorar-los en els dubtes particulars.

La Fira s'adreça a la ciutadania, propietaris individuals i representants de comunitats de propietaris, i inclou xerrades i conferències, activitats de difusió i tallers familiars, així com una oficina d'assessorament tècnic oberta al públic.

PARTICIPA! Assessora els ciutadans sobre normativa i ajuts en rehabilitació 
La Fira és un espai obert de contacte directe amb la ciutadania i el sector professional, on s'oferirà informació i assessorament sobre la normativa vigent en matèria de rehabilitació i els ajuts als quals es pot optar, així com les intervencions tècniques més necessàries i habituals als edificis de la ciutat.

El COAC hi participa contribuint a què arquitectes especialistes en rehabilitació atenguin les consultes de ciutadans i comunitats de propietaris sobre els seus habitatges, utilitzant per a això recursos informàtics que permetin fer un primer anàlisi ràpid en base a la ubicació de l’edifici, l’aspecte de la seva façana i si està o no afectat per normativa específica municipal. D’aquesta manera, el ciutadà obtindrà informació i recomanacions sobre possibles patologies, accions de manteniment o millora a realitzar, i subvencions a les quals es pot optar.

Ets arquitecte col·legiat? Participa a la Fira assessorant els ciutadans i difonent l'important paper de la rehabilitació. 
Informa’t aquí.Presentació de la rehabilitació de la façana del COAC

Per un altre costat, dins els actes que es duen a terme durant la Setmana de la Rehabilitació, la presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, Sandra Bestraten, explicarà el projecte de rehabilitació de la façana de la seu del COAC, emmarcat dins el projecte europeu Growsmarter.

La presentació es durà a terme dins l'acte "Energia, salut i medi ambient", on es parlarà dels impactes ambientals del sector de l'edificació i i com actuar per aconseguir reduir-los. Tincrà lloc el 17 d'octubre a la sala cotxeres del Palau Robert.

Consulta el programa complet d'activitats de REhabilita 2018.

19/09/2018
Tornar