Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Skjerm River Pump Stations

Prorrogat el termini d'inscripció al Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA

Imatge: 
Finalista A, tercera edició Skjerm River Pump Stations Johansen Skovsted Arkitekter © Rasmus Norlander
El Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA inaugura la seva 4a edició. Aquest certamen biennal, organitzat conjuntament pel COAC i l'AADIPA, té com a objectiu distingir les intervencions de qualitat en el patrimoni i contribuir a la seva divulgació.

La presentació del Premi va tenir lloc el divendres 14 de desembre al COAC, dins de la programació de la XLI edició del Curset Internacional sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

Convocatòria
La nova convocatòria, dirigida a professionals relacionats amb la intervenció en el patrimoni arquitectònic –arquitectes, historiadors, arqueòlegs, etc– romandrà oberta fins al divendres 12 d'abril de 2019.

Podran inscriure's totes aquelles obres finalitzades, realitzades o publicades en l'àmbit geogràfic europeu durant el període comprès entre l'1 de gener de 2012 i el 31 de desembre de 2018, i que responguin als requisits de les 4 categories en les quals es divideix el Premi:

Categoria A: Intervenció en el patrimoni construït
Categoria B: Espais exteriors
Categoria C: Planejament
Categoria D: Divulgació

Una de les novetats d'aquesta 4a edició consisteix a augmentar el nombre d'obres seleccionades com a finalistes. Així, en la categoria A, el jurat escollirà fins a un màxim de 15 seleccionats i a la B, un màxim de 10, d'entre els quals, en tots dos casos, sorgiran un premiat i tres finalistes. Per la seva banda, en les categories C i D hi haurà un premiat i tres finalistes. A més, entre les obres presentades, s'atorgarà per primera vegada un Premi Especial de Restauració a aquella intervenció que des del punt de vista tècnic i metodològic destaqui per la seva qualitat, precisió i respecte.

Lliurament de Premis
Com cada any, l'acte de lliurament de guardons tindrà lloc en el marc de la Biennal Internacional d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, jornada que organitza la direcció del Premi, amb el suport del COAC, l'AADIPA i la Generalitat de Catalunya, i que se celebrarà a Barcelona el proper mes de juny.

Per a més informació, consulta el web del Premi.


 
 
17/12/2018
Tornar