Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

SESSIÓ INFORMATIVA A TORTOSA SOBRE LES SUBVENCIONS DELS FONS NEXT GENERATION

El dimecres 28 de setembre a les 12.00 h, es duu a terme a Tortosa una sessió informativa pels col·legiats sobre les subvencions dels Fons Next Generation.

La jornada, organitzada per l'Oficina Tècnica de Rehabilitació de l'Arquitectura del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, es durà a terme a la seu de la demarcació de l'Ebre, 'Casa Bau', al Carrer Berenguer IV, 26.

La sessió començarà amb la presentació i requisits dels programes "3 Edifici", "4 Habitatge", "5 LLEE i Projecte de Rehabilitació", continuarà amb una xerrada sobre el finançament i les deduccions fiscals així com de la documentació de suport, seguidament es parlarà del procés de sol·licitut i, per últim, acabarà amb l'explicació de les vies de contacte i la borsa de treball.

La sessió comptarà amb la participació de la coordinadora de l'Oficina Tècnica de Rehabilitació de l'Arquitectura (OTR) del COAC, Marta Martínez; i el suport tècnic de l'Oficina Tècnica de Rehabilitació de l'Arquitectura (OTR) del COAC, Clàudia Pecharroman.

La jornada serà en format presencial i et pots inscriure trucant al 977 44 19 72 o enviant un email a secr.tor@coac.net.
Versió per a imprimirPDF version