silueta d'una clau sobre fons blau.

La Borsa de Treball tanca el 2018 amb prop de 3.500 ofertes de feina publicades

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Borsa de Treball ha tancat el 2018 amb una xifra rècord d’ofertes de feina publicades amb un total de 3.499. A més a més, des de l’estrena de la nova plataforma, s’hi han inscrit 1.413 arquitectes i 344 noves empreses hi ha començat a publicar ofertes.

Les funcionalitats de la nova plataforma de cerca de feina estrenada el mes de març passat ha permès augmentar la xifra d’ofertes publicades en 12 mesos, que el 2017 va ser de 1.370, sobretot gràcies a la possibilitat d’incorporar les ofertes del SOC o d’Infojobs. D’entre totes les ofertes que s’han publicat, un 62% provenen de particulars que busquen arquitectes, un 30% d’empreses i l’Administració Pública es queda amb el 8% restant.

El 2018 també tanca amb la Borsa de Treball com un dels serveis del COAC més prioritaris pels col·legiats, com demostren les dades, que afirmen que el 48,1% dels usuaris del servei són nous col·legiats i 666 arquitectes han trobat feina des de principis d’any. 

La BT, una eina intuïtiva, dinàmica i fàcil
La plataforma farà un any que està en funcionament la propera primavera i es va dissenyar per ser una eina àgil, còmoda, intuïtiva i dinàmica que faciliti al màxim el contacte amb les organitzacions, empreses i particulars que busquen arquitectes. A més a més, presenta noves funcionalitats per fer lluir els perfils professionals dels arquitectes com recursos visuals i gràfics, així com avantatges perquè els candidats puguin personalitzar les seves cerques.

10/01/2019
Tornar