Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Comença un nou cicle de Sessions Sert: d’edificis digitals a la percepció sensorial dels espais

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Necessites eines que t’ajudin a estar al dia com a professional? Les Sessions Sert són la solució perfecta per estar actualitzats amb les darreres tendències al món de l’arquitectura. Temes innovadors, eines indispensables al sector, nous enfocaments...

T’avancem la programació de les Sessions Sert per al darrer trimestre de 2023 perquè la tinguis present a la teva agenda. Recorda que totes les jornades són gratuïtes i exclusives per als arquitectes col·legiats.


L’experiència de rehabilitar
9 d’octubre
Rehabilitar és com un viatge, tothom sap on, quan i com comença, però la resta no. En aquesta sessió s’analitzarà tot el procés d’un projecte d’aquest perfil: la diagnosi, treball estructural, la restauració de la façana... A càrrec de Montserrat Cucurella-Jorba, especialista en restauració i rehabilitació per l’ETSAB.

Més informació i inscripcions

BIM: el potencial de l’automatització per incrementar l’eficiència en la redacció de projectes
16 d’octubre
Com ens pot ajudar la metodologia BIM a ser més eficients? Pot ser una bona via per automatitzar processos repetitius i incrementar la nostra productivitat. Maria Duran, professional de l’oficina BIM de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ens explicarà els avantatges d'aquest sistema.

Més informació i inscripcions

Arquitectura i Neurociència: percepció sensorial d’espais
23 d’octubre
De cara a tenir millors edificis, cal conèixer millor el binomi arquitectura i neurociència i la seva influència en la percepció sensorial dels espais. Com fer-ho? Ana García López, responsable de planificació de projectes, construcció i implantació de la norma ISO 9001, ens donarà totes les claus.

Més informació i inscripcions

Ampliació amb fusta de l’Institut de Tiana
30 d’octubre
Com és possible assolir un projecte de construcció eficient, sostenible i ecològica? Els responsables de l’estudi RGA ARQUITECTOS analitzaran aquest cas d'estudi sobre l’ampliació de l’Institut de Tiana, que demostra que la fusta pot ser un sistema constructiu modern, àgil, ràpid, tecnològic i eficient.

Més informació i inscripcions


Coneix la pàgina web de l’OCT (I). Contingut documental per al suport a la redacció del projecte
6 de novembre
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC ens farà un recorregut general per la seva pàgina web, amb l’objectiu de familiaritzar-nos amb els seus diferents espais. Ens mostrarà la seva organització, els diferents tipus d’informació i continguts i els accessos a altres webs d’especial interès.

Més informació i inscripcions

Documentació de visat
13 de novembre
El Departament de Visat del COAC ens explicarà què es el visat, el seu objecte i contingut, quins aspectes es comproven, quina normativa cal tenir present, diferències entre visat obligatori i voluntari, costos, tramitació...

Més informació i inscripcions

Coneix la pàgina web de l'OCT (II). Guia Documental de la Direcció d’Obra. Llibre de l’Edifici (nou i existent)
20 de novembre
Una sessió sobre els documents, procediments i tràmits que cal desenvolupar al llarg del procés de construcció, recollits a la Guia documental de la direcció d'obra de l'OCT. Oriol Poch Mora, especialista en edificació, també parlarà de les responsabilitats dels diferents agents implicats en un procés d'aquest tipus.

Més informació i inscripcions

Com redactar un contracte d'obra i no deixar-t'hi la pell
27 de novembre
L'Assessoria Jurídica del COAC donarà consells per redactar correctament un contracte d’obra i entendre el que estem fent. La sessió anirà a càrrec de Caterina Rodríguez Rivera, advocada especialitzada en protecció de dades i en el compliment normatiu de les empreses.

Més informació i inscripcions

La gestió estratègica, operativa i digital dels edificis
11 de desembre
La digitalització de la gestió dels edificis s’alinea de manera transversal amb les estratègies pròpies del Facility Management. Aquest serà el punt de partida d’aquesta sessió, a càrrec de Lluís Dalmau i Felip Neri Gordi, codirectors del postgrau en Facility Management de l’Escola Sert, així com Ignasi Perez Arnal, CEO de BIM Academy.es i director del European BIM Summit.

Més informació i inscripcions

El paper de la salut de les persones en el procés de descarbonització de l’arquitectura
18 de desembre
Cal ressaltar les variables que es poden treballar des del sector per millorar la salut de les persones, i així promoure una nova cultura arquitectònica. Sonia Hernández-Montaño, coordinadora del Grup de Treball de Salut i Arquitectura del COAC, ens donarà totes les claus per conèixer aquest nou panorama.

Més informació i inscripcions

10/10/2023
Tornar