Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La seu de l'Escola Sert a Barcelona

Prop de 5.000 assistents a les formacions de l’Escola Sert aquest 2020

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Un total de 4.855 assistents s'han format a l’Escola Sert durant el 2020, en un any marcat per la formació online i la consolidació de la formació gratuïta per a col·legiats, amb una gran acollida dels webinars i les Sessions Sert.

Al llarg del 2020 s’han realitzat un total de 58 cursos, 9 postgraus i 1 màster, el primer acreditat per la UPC, que han comptat amb 1.147 alumnes. De nou, l’Escola Sert ha apostat per temàtiques vinculades a les necessitats del sector com la rehabilitació o el BIM, i n’ha incorporat de noves per oferir als alumnes formació actual en qüestions com l’arquitectura i la salut o les metodologies SIG i nZeB.

La formació gratuïta, un èxit

Amb la pandèmia, l’Escola Sert va apostar per la formació gratuïta per als col·legiats, amb l’objectiu d’oferir-los espais d’actualització de coneixement accessibles i de curta durada. Amb un total de 1.827 alumnes, les Sessions Sert, impulsades el 2019, s’han consolidat gràcies a l’adaptació al món virtual, un fet que també ha contribuït a fer-les més accessibles i a arribar a tots els professionals del territori.  

A més a més de les Sessions Sert, també s’han ofert diversos webinars, com el cicle ‘Maneres d’habitar’, amb 1.881 assistents, així com una desena de jornades tècniques amb empreses, a les quals s’hi han connectat 1.900 persones.

La FormaTecA segueix sent referència
I per últim, a pràcticament 4.000 col·legiats els ha resultat especialment útil la FormaTecA, l’espai virtual de suport per a l’exercici professional, que gràcies a les càpsules formatives i informatives, segueix sent referència amb 12.1917 visualitzacions.

Si vols estudiar a l’Escola Sert el proper 2021, consulta’n més informació.

21/12/2020
Tornar