Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Descarbonitzant l'arquitectura

Sabies que l’edificació és responsable del 40% del consum d’energia a Europa, i del 36% de les emissions de CO2? Davant d’aquest fet, els arquitectes tenim la responsabilitat de liderar la descarbonització del sector i actuar davant la crisi climàtica.

I per complir amb l’objectiu de fer d’Europa un continent neutre en carboni el 2050, haurem de canviar la manera com dissenyem i construïm. Des del COAC t’acompanyem i t’oferim els recursos necessaris per afrontar aquest canvi. 

Per seguir estant al dia, reserva’t l’agenda el proper 21 de novembre: celebrarem la segona edició de la jornada ‘Descarbonitzant l’arquitectura’

Explicarem quins són els principals canvis per la professió en els propers anys, i coneixerem casos d’èxit internacionals. També abordarem temes de màxima actualitat normativa, com la nova Directiva d’Eficiència Energètica d’Edificis i la Taxonomia Europea, i presentarem eines essencials per millorar el nostre exercici professional, com el portafoli de materials descarbonitzats o l’eina de mesura de CO2 que el COAC posarà en funcionament aquest any. 

Amb la mirada posada en la celebració del Congrés Mundial de la UIA a Barcelona l’any 2026, aquesta 2a edició és una fita clau en la construcció del canvi de paradigma que professionalment i globalment hem d’impulsar. 


Et vas perdre la 1a Jornada?

Més de 300 professionals de l’arquitectura van participar en la primera jornada #DescarbonitzantArquitectura, amb 14 ponents d’alt nivell i 11 autoritats nacionals i internacionals.

En el marc de l'esdeveniment, un total de 12 institucions van signar la Declaració de Barcelona, que posa les bases per promoure i propiciar la descarbonització del sector de l'arquitectura.

Reviu la jornada amb aquest resum en format vídeo:



També tens a la teva disposició els vídeos de totes les sessions: