Panoràmica del poble de Cadaqués

Presentació del Programa de promoció d’habitatge al món rural, en línia

Imatge: 
© Vista general de la platja de Cadaqués. L. Roisin. Posterior a 1920. Arxiu Històric del COAC - 50è aniversari

La segona sessió del Cicle d’Urbanisme i Territori que organitza l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i la Demarcació de Girona del COAC, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, estarà dedicada al Programa de Promoció d’habitatge al món rural, i tindrà lloc a través de la plataforma digital Microsoft Teams, el dilluns 12 d’abril (18 hores). 

En aquesta sessió, el secretari de l’Agenda Urbana i Territori de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra, i el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins, explicaran el programa que vol contribuir a evitar la pèrdua de població al món rural i a incentivar la realització de projectes i actuacions estratègiques, sectorials i singulars innovadores que estimulin i reforcin l’accés a l’habitatge en aquells punts del territori que presenten més vulnerabilitat. 

Coordina: Georgina Vázquez, arquitecta i secretària de la Junta Directiva de l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya.
Organitza: 
Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya i Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

INSCRIPCIONS OBERTES
Cal inscripció prèvia mitjançant formulari. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb les instruccions per seguir en directe la jornada. La sessió també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC.

Cicle d'Urbanisme i Territori
Durant tot l’any 2021, s’aniran programant més sessions per donar a conèixer els projectes que el Departament de Territori i Sostenibilitat està treballant per tal de crear un espai de difusió i debat de les darreres novetats de caràcter territorial i sectorial que poden tenir incidència en la pràctica de l’urbanisme. 

Versió per a imprimirPDF version