Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
V jornada sobre turisme i societat, els nous horitzons del turisme

Jornada 'Els nous horitzons del turisme, a debat'

Imatge: 
© Fundació Jordi Comas

La Demarcació de Girona del COAC col·labora en la cinquena jornada sobre Turisme i Societat, que organitza la Fundació Jordi Comas Matamala, centrada en els nous horitzons del turisme, que tindrà lloc a l’EspaiCaixa de Girona el divendres 26 de novembre, de 9 a 15 hores. 

La Jornada començarà amb les intervencions de Marta Domènech, directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, que oferirà el primer balanç oficial de la temporada d’estiu, i d’Albert Pascual, de CaixaBank Hotels&Tourism Territorial Catalunya, que avaluarà les dades econòmiques que ha comportat. 

A partir d’aquí, la Jornada viurà 5 taules temàtiques. La primera tractarà de models turístics,  amb Javier Blanco, exviceconseller de Turisme del Govern basc, i Alejandra Ferrer, vicepresidenta del Consell Insular de Formentera, moderats per Josep Francesc Valls, director de la Càtedra Escenaris de Futur Retail, Turisme i Serveis UPF-BSM i patró de la fundació. 

La segona taula, sobre turisme i economia, la protagonitzaran Joan Tugores, catedràtic de Ciències Econòmiques i exrector de la UB, i Modest Fluvià, catedràtic d’Economia de la UdG, moderats per Anna Garriga, degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG. 

La tercera taula, sobre turisme i urbanisme, confrontarà els arguments de Maria Sisternas, cofundadora i CEO de Mediaurban, i de Sebastià Jornet, professor associat del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC, moderats per Marc Riera, president de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). 

La taula quatre se centrarà en turisme i cultura, amb Jordi Sellas, director d’IDEAL, Centre Arts Digitals de Barcelona, i Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya La Pedrera, moderats per Carme Fenoll, directora de l’Àrea de Cultura i Comunitat de la UPC. 

La cinquena i última taula debatrà de turisme i infraestructures, amb Marta Subirà, presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat, i Joaquim Nadal, exconseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i exalcalde de Girona. La taula la moderarà Ramón Iglesias, director de continguts de SER Catalunya. 

Cap al final de l’acte, el director de la Fundació Jordi Comas Matamala, Martí Sabrià, oferirà als assistents les principals conclusions d’aquesta cinquena edició de la Jornada. 

La Jornada serà presentada pel periodista i patró de la Fundació Jordi Comas Matamala, Josep Puigbó

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA
Cal reservar plaça a través d'aquest enllaç

Versió per a imprimirPDF version