Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Espai Barça

Spotify Camp Nou: història de l’estadi i projecte del futur Espai Barça

Imatge: 
© FC Barcelona
L'Spotify Camp Nou serà el protagonista de l'acte que se celebrarà al COAC el proper dilluns 4 de març a les 18.30 h, amb la col·laboració del FC Barcelona. Durant l'acte coneixerem la història de l'estadi i la seva evolució al llarg dels anys, així com el projecte per al futur Espai Barça, actualment en construcció. 

PROGRAMA:

Benvinguda a càrrec de Guillem Costa Calsamiglia, degà del COAC

Introducció a càrrec d'Elena Fort i Cisneros, vicepresidenta del FC Barcelona

Presentació del projecte del futur Espai Barça, a càrrec de l'arquitecte Lluís Moya Ferrer, director de l’Àrea Tècnica de l’Espai Barça.
El disseny per al futur Spotify Camp Nou, d’IDOM, Nikken Sekkei i b720, vol aconseguir un equilibri entre preservar l’essència del projecte original i l'obertura i el vincle amb la ciutat i el veïnat, tal com es concebia en la proposta de Nikken Sekkei i Pascual-Ausió Arquitectes, guanyadors del concurs convocat l'any 2016.

Història i evolució del Camp Nou, a càrrec de l'arquitecte Ignacio López Alonso, sotsdirector de l'ETSAB.
Ignacio López va centrar la seva tesi doctoral en el projecte realitzat per l’arquitecte Francesc Mitjans, juntament amb Josep Soteras i Lorenzo García-Barbón, l'any 1957. Sota el títol “Francesc Mitjans i el Camp Nou: estudis previs, projecte executiu i direcció d’obra, 1954-1957” (2014), va analitzar el procés de projecte i construcció de l’estadi a partir de materials originals dels seus autors.

INSCRIU-T'HI!


VISITES D'OBRES:

En paral·lel a la jornada, s’han organitzat 4 visites guiades a l'Spotify Camp Nou per conèixer de primera mà les obres de remodelació de l’estadi. Més informació i inscripcions


Amb la col·laboració de:
Versió per a imprimirPDF version