Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

APP BCN Arquitectura

Imatge: 
© app BCN Arquitectura
L’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya han desenvolupat l’App BCN Arquitectura, que posa a l’abast de tothom una guia amb més de cent edificis singulars de la ciutat, tots ells contemporanis, la majoria dels quals es troben al marge dels itineraris turístics més coneguts. L’App documenta cada edifici amb fotografies, plànols i textos explicatius, a més d’agrupar-los en diferents rutes que permeten als usuaris poder visitar Barcelona prenent consciència dels principals moviments arquitectònics que va viure la ciutat des de finals del segle XIX fins a l’actual segle XXI.

L'app BCN Arquitectura va ser presentada en el Fòrum TurisTIC, celebrat a Barcelona el passat 21 i 22 de maig. L'app també es presentarà a la seu de plaça Nova en el decurs del mes de juny. Ja està disponible de forma gratuïta a la plataforma apple store i properament ho estarà a la d'Android.

L’objectiu és potenciar l’experiència turística dels visitants de Barcelona posant al seu abast nous continguts culturals amb alt valor afegit, que els permetin aprofundir en el coneixement de l’arquitectura de la ciutat i gaudir-ne també en el moment de preparar el seu viatge i després d’haver-lo realitzat.

Descarregueu-vos l'app BCN Arquitectura


23/05/2013
Tornar