Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge promocional dels Premis d'Arquitectura del CSCAE

Ampliat el termini per participar als Premis ARQUITECTURA del CSCAE

Imatge: 
© CSCAE
Atenció! El termini d'enviament de propostes s'ha ampliat fins al 22 de febrer

El Consell Superior de Col·legis d’Arquitectes d’Espanya presenta el nou format dels Premis ARQUITECTURA, que busquen apropar l’arquitectura a la societat i promoure la seva capacitat per millorar la qualitat de vida de les persones i la sostenibilitat.

La convocatòria pretén identificar i reconèixer les millors pràctiques en arquitectura, urbanisme i altres activitats vinculades per incorporar totes les vessants de la professió: des de l’edificació fins a la investigació passant per l’interiorisme o la planificació urbana.

D’entre totes les obres presentades, s’atorgaran fins a 10 guardons dividits en tres categories: sis premis basats en valors de l’arquitectura (sostenibilitat i salut, nova Bauhaus, compromís, renovació urbana…); 3 distincions especials (Premi d’Arquitectura Espanyola, Premi d’Urbanisme Espanyol i Premi Permanència): i la Medalla d’Or de l’Arquitectura.

Arquitectes col·legiats, Escoles Tècniques Superiors d’Arquitectura, organitzacions socials o culturals, així com òrgans de l’Administració Pública i representants de govern dels col·legis d’arquitectes de tota Espanya poden presentar propostes. L’únic requisit és que els treballs s’hagin finalitzat entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021 i entre l’1 de gener de 2000 i el 31 de desembre del 2001 en el cas del Premi Permanència, que reconeixerà obres que celebrin el seu 20è aniversari.

Els col·legis i consells autonòmics seran els encarregats de crear un comitè de selecció, el qual escollirà les obres que passen a la segona fase com a seleccionades. Després es faran públiques les obres finalistes i, durant el mes de juny, se celebrarà la cerimònia d’entrega dels premis.

Més informació

24/01/2022
Tornar