Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

creació d'un fons social i ajornament quotes 2n trimestre

El COAC crea un Fons Social d'ajuda a col·legiats afectats per la crisi sanitària

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Junta de Govern ha acordat la creació d'un Fons Social amb l'objectiu d'ajudar els arquitectes que més estan patint les conseqüències derivades de la crisi sanitària.

La decisió s'ha pres després d'una reflexió conjunta amb la Taula de Portaveus de l’Assemblea en relació a la manera d’ajudar el col·lectiu en aquesta situació d’emergència provocada per la COVID-19. Així, davant la disjuntiva entre una condonació de part de la quota que repercutís per igual a tothom o bé una mesura més estructural que permetés fer una ajuda més focalitzada en els arquitectes que més ho necessitin, s'ha acordat la creació d’un Fons Social dotat amb 240.000 € provinents dels ingressos previstos per quota.

Les prioritats i accions que es duran a terme amb aquest Fons Social s'establiran en les properes setmanes i us n'informarem degudament.

Per un altre costat, també s'ha decidit ajornar el cobrament de la quota del segon trimestre fins al mes de maig, amb la possibilitat que qui ho necessiti pugui sol·licitar ajornar encara més el pagament.

Sol·licitud ampliació d'ajornament quotes 2n trimestre
Les persones que desitgin un ajornament de la quota i serveis de tram complementari més extens que el mes de maig poden sol·licitar una de les opcions amb pagament fraccionat:
- Pagament fraccionat en 2 terminis: juliol i octubre
- Pagament fraccionat en 4 terminis: juliol, octubre i gener i abril 2021

Cal fer la sol·licitud abans del dimarts 5 de maig a través de la Secretaria Virtual del COAC en aquest enllaç.

En el cas que cap de les opcions d'ajornament de quotes plantejades pugui encaixar, podeu enviar un correu electrònic a tescoltem@coac.net donant un telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Recordem també que tenim un ampli sistema de bonificacions a la quota, així com un programa d’atenció social que ajuda i acompanya en qualsevol situació personal o familiar complicada i al qual es pot contactar mitjançant el correu electrònic treballsocial@coac.net

17/04/2020
Tornar