estudiants de batxillerat

Un treball sobre l’evolució del carrer Emili Grahit de Girona, Premi COAC d’Arquitectura 2017

Imatge: 
© Universitat de Girona

El passat divendres 16 de juny, la sala d’actes de les facultats d’Infermeria i Medicina de la Universitat de Girona va acollir l’acte de lliurament dels premis a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat que convoquen conjuntament la Demarcació de Girona del COAC i el Consell Social de la Universitat de Girona.  

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta del Consell Social, Rosa Núria Aleixandre; el delegat del rector per a l’Acció Preuniversitària, David Brusi; la vocal de Formació de la Demarcació de Girona del COAC, Neus Roca i Cambras; el director de l’Escola Politècnica Superior, Joaquim Salvi; i el regidor delegat de la Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial (UMAT) de l'Àrea d'Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat, Manuel Martín; així com els representants de les institucions que donen suport als premis. Durant l’acte, Cristian Gaona Ibáñez, graduat en Pedagogia i actual estudiant del Màster en Treball, relacions laborals i recursos humans a la UdG va fer una presentació titulada “Actitud = Futur”.

Aquest any, el projecte premiat amb el Premi COAC d’Arquitectura ha estat L’evolució del carrer Emili Grahit a Girona fet per l’estudiant Oriol Tarrés del Col·legi Bell-lloc de Girona. Els avaluadors del treball l’han guardonat per plantejar un tema molt interessant sobre un dels eixos principals de l'eixample gironí on s’analitza i es detalla els canvis que ha sofert des que era un carrer perifèric fins esdevenir una de les artèries més importants de la Ciutat.

En el mateix acte van ser guardonats deu estudiants més en les categories restants pertanyents als àmbits d’humanitats i ciències socials; tecnologia; ciència; ciutat de Girona; innovació industrial; arts visuals i escèniques; i salut i esport.

Els premis a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat volen promoure i potenciar la recerca entre els joves en un àmbit de proximitat entre l’ensenyament secundari i la UdG. Com a novetat, aquest any s’ha creat un nou guardó en la categoria d'innovació industrial.

 

20/06/2017
Tornar