Interior del Palau de Congresos de Tarragona.

XII Jornades CGPJ-CSCAE - Tarragona, del 13 al 16 de novembre de 2019

Imatge: 
© UAPFE
Comença el compte enrere per a la celebració de les XII Jornades de la Unió d’Arquitectes Pèrits Forenses d’Espanya (UAPFE), el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i el Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE), que tindran lloc els dies 13, 14, 15 i 16 de novembre a Tarragona.

Aquestes jornades, de caràcter biennal, es dirigeixen a membres de la carrera judicial, arquitectes pèrits, mediadors, urbanistes, arquitectes al servei de l’administració pública i tots aquells interessats en el món de la perícia, la mediació i la justícia, com advocats, arquitectes tècnics i estudiants d’arquitectura.

L'objectiu és reflexionar sobre l'actualització legislativa i la jurisprudència relativa a l'arquitectura, l'urbanisme i el medi ambient, així com sobre les responsabilitats professionals i la funció pericial i de mediació dels arquitectes.

Iniciades a Toledo l'any 1989, a les jornades hi assisteixen més de 350 professionals -arquitectes, magistrats i advocats- d'Espanya (en aquest cas també de França Alemanya i Itàlia), així com els degans dels col·legis d'arquitectes, magistrats del Tribunal Suprem, d'altres instàncies judicials i del poder judicial.

Amb la voluntat que els assistents a les jornades puguin gaudir dels espais més emblemàtics de la ciutat s'organitzen activitats paral·leles per fomentar el coneixement de la ciutat, la seva arquitectura i la seva història.

Les Jornades arrencaran amb la presència del president del CGPJ i del Tribunal Suprem; la ministra de Justícia (o la Directora General de Relacions amb l'Administració de Justícia); el president del CSCAE, Lluís Comerón; el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús María Barrientos; la Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella; la degana del COAC, Assumpció Puig, i el president de la Unió d’Arquitectes Pèrits i Forenses d’Espanya, Pere González Nebreda.

Els actes institucionals previs es realitzaran el dimecres 13 de novembre a la tarda, amb una visita turística a Tarragona i un acte de benvinguda a l'Ajuntament. El sopar de gala tindrà lloc el divendres 15 de novembre, amb personalitats destacades de l'àmbit jurídic i arquitectònic. Per tal de facilitar l’assistència, l'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors del COAC (AAEPFMC) ofereix beques per subvencionar el pagament de la matrícula del curs. Si ets membre de l'AAEPFMC, sol·licita la teva beca enviant un correu electrònic a aaepfc@coac.net.

Consulta el programa de les Jornades

 
17/09/2019
Tornar