Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Lliurament de Premis 6a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i 6è Premi Ignasi Miquel

Imatge: 
© COAC Lleida

El dijous 8 de juny a les 19:00 hores a la Sala de la Canonja de la Seu Vella de Lleida se celebrarà l'acte de lliurament dels premis en cada una de les categories i seguidament es farà la inauguració de l'exposició i la presentació del Catàleg de la 6a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i del 6è Premi Ignasi Miquel per a joves Arquitectes. 

La Demarcació de Lleida del COAC realitza l'exposició i la publicació de la "6a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i 6è Premi Ignasi Miquel  per a joves Arquitectes",  per tal de donar a conèixer l'obra arquitectònica construïda a les comarques de Ponent durant el període dels darrers quatre anys.

Mitjançant la participació dels arquitectes, la Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida recull les tendències actuals en arquitectura a les nostres terres amb la intenció de donar valor i reconeixement a la creació artística i professional en la construcció d’edificis.

L’objectiu de la Mostra és difondre l’arquitectura més rellevant realitzada a les nostres comarques, crear un fons documental, reconèixer i estimar els esforços dels autors i agents implicats.

Jurat format pels arquitectes; Bet Capdeferro, Ignacio Pedrosa i María González.

Obres seleccionades

 

Organitza La Demarcació de Lleida del COAC i el Centre Obert d’Arquitectura.

Col·labora la Diputació de Lleida i Turó Seu Vella.

Patrocina CODECO Obres SL, GLS Consorcio del Hormigón SLU, GRUAS Constructora i SEGESCO.   

Versió per a imprimirPDF version