Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Premi Europeu AHI

Acte de lliurament de premis de la 6a edició del Premi Europeu AHI

Imatge: 
Premi Europeu AHI

El proper 1 de juny, a partir de les 18 h, a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau, tindrà lloc la cerimònia d'entrega de premis del Premi Europeu AHI -Architectural Heritage Intervention-, certamen biennal organitzat conjuntament amb el COAC. 

L'acte començarà amb les conferències de 2 dels guanyadors de la 5a edició del Premi i integrants del Jurat d'aquesta edició, Dikkie Scipio i Pascual Herrero. Scipio parlarà del seu projecte per al Royal Museum of Fine Arts (KMSKA) d'Anvers, Bèlgica, guanyador el 2021 en la categoria de Patrimoni construït; i Herrero ho farà sobre la Plaça de la Sinagoga d'Onda, Espanya, guanyadora d'aquesta mateixa edició en la categoria d'Espais exteriors.

Posteriorment, a les 19:00 h, el Jurat internacional de la 6a edició presentarà els projectes seleccionats en les quatre categories del Premi, així com els finalistes de les dues Mencions Especials: Restauració i Nova Bauhaus Europea. 

Per culminar, a partir de les 20:00 h tindrà lloc l'Acte Institucional de lliurament de premis, conduït pel periodista Roger de Gràcia. En aquest moment es donarà a conèixer la decisió del Jurat i es farà entrega dels guardons i diplomes per part de les autoritats convidades:

· Degà del COAC, Guillem Costa Calsamiglia (Categoria Patrimoni construït)
· Director de Serveis de l'Espai Públic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Albert Gassull (Categoria Divulgació)
· Directora d'Operacions de l'Institut Català del Sòl, Elisabeth Cirici (Categoria Planejament)
· Arquitecte en Cap de l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Matilla (Categoria Espais exteriors)
· Eurodiputat del Parlament Europeu, Marcos Ros (Menció Especial Nova Bauhaus Europea)
· Directora General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Sònia Hernàndez (Menció Especial de Restauració).

La 6a Edició arriba doncs al final, confirmant novament l'interès pel certamen i el creixement de la seva notorietat a Europa, amb un total de 241 projectes presentats, el 55% dels quals correspon a participants que s'han inscrit per primer cop.

Inscripcions
L'acte és gratuït, però cal inscripció prèvia.

També es podrà seguir en directe per streaming.
 

Versió per a imprimirPDF version