Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El nou curs acadèmic de l’Escola Sert arrenca amb força aquesta tardor

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Arriba un nou curs acadèmic a l’Escola Sert!
Després de les vacances d’estiu, és un bon moment per començar una nova etapa actualitzant i ampliant els nostres coneixements professionals i, en aquest sentit, la formació és una eina indispensable.

L’oferta formativa de l’Escola Sert de cara a la tardor combina cursos, postgraus i un màster sobre temàtiques clau per a l’arquitectura, com ara el sector immobiliari, la gestió de projectes, sistemes constructius, sostenibilitat, planificació del territori...

A continuació us detallem les diferents formacions agrupades per temes. En primer lloc, trobem els programes relacionats amb tipologies d’habitatge i sector immobiliari:

Màster en Direcció d'empreses immobiliàries innovadores (MDEI +i):adquireix els coneixements necessaris per crear i dirigir un negoci de promoció immobiliària innovador. També et formarà en les competències necessàries per analitzar i gestionar projectes i operacions immobiliàries.

Postgrau en Anàlisi i gestió d'operacions i projectes Immobiliaris:si vols saber com gestionar plans d'ordenació territorial i metropolitana, plans estratègics, praxi i gestió urbanística, així com a plans d'actuació en àrees urbanes i de caràcter especial, aquest és el teu programa per cursar aquesta tardor.

Introducció a les cooperatives d’habitatge en cessió d’ús: la formació que tanca aquest primer bloc temàtic. Un curs dirigit per Lacol sobre aquest model de gestió immobiliària. Una bona manera de comprendre les especificitats, conceptes bàsics i potencialitats de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús.

Una segona àrea temàtica va orientada a conèixer eines de gestió de projectes i de despatx:

Coordinació de seguretat i salut. Del projecte a l'obra: una de les novetats de l’oferta formativa d’enguany. Un curs que et proporcionarà les bases per saber realitzar un estudi de seguretat i salut, valorar un pla de seguretat i dur a terme una coordinació de seguretat i salut en fase d’obra.

Direcció d’empreses d’arquitectura: una novetat que ens porta Escola Sert vinculada a les eines del management pròpies del nostre sector. Un curs pensat per a qui vulgui fer una evolució en la professionalització del seu taller d’arquitectura i passar a ser una empresa.

Postgrau en BIM Management: aquesta formació arriba a la seva quarta edició. Coneixeràs totes les claus per redactar projectes BIM, així com col·laborar amb altres professionals a través de models d’informació. Un sistema que et facilitarà la gestió dels teus projectes arquitectònics.

El tercer àmbit de les formacions per al darrer terç de l’any està orientat als sistemes constructius:

Postgrau en sistemes constructius: un programa que et permetrà conèixer fins a quin punt l’expressió arquitectònica depèn de la seva concepció constructiva. Una bona manera de conèixer alguns dels grans canvis que ha experimentat el nostre sector els darrers anys.

Construcció industrialitzada: una altra novetat que ens porta l'Escola Sert. Coneixeràs els conceptes i les eines necessàries per començar a integrar la construcció industrialitzada en la teva activitat professional.

La sostenibilitat i l’eficiència energètica són dos pilars temàtics que no podien faltar aquesta tardor:

Iniciació al programa CE3X en edificis existents d'habitatges i terciaris: aprendràs a utilitzar el programa CE3X per poder fer qualsevol certificació energètica d’edificis residencials.

Càlcul i disseny d’instal·lacions solars fotovoltaiques per a autoconsum: quarta edició d’aquesta formació que et permetrà conèixer diferents eines de càlcul i simuladors 3D per dissenyar qualsevol instal·lació solar fotovoltaica.

Postgrau en Arquitectura sostenible: un programa que et donarà les eines per crear i definir estratègies de sostenibilitat que donin resposta als reptes que la societat es planteja en aquest àmbit.

Arquitectura Positiva: curs sobre criteris i maneres de fer per aconseguir que l’arquitectura pugui ser positiva a nivell energètic, ja sigui l'existent com la de nova construcció.

La rehabilitació tampoc podia faltar en l’oferta formativa, amb un dels programes de l’Escola Sert més veterans:

Postgrau en rehabilitació d’edificis: aquesta és la formació que necessites si vols gestionar i controlar un projecte integral de rehabilitació arquitectònica. Enguany, el programa arriba a la seva divuitena edició, tota una garantia de la seva qualitat.

La planificació i gestió del territori, equipaments i espai públic està representada amb el següent postgrau:

Postgrau en Planificació i gestió del territori, equipaments i espai públic: destinat a tècnics i arquitectes que vulguin especialitzar-se en la pràctica del treball en l'Administració pública, en àmbits com l’obra pública i l’urbanisme.

El darrer bloc temàtic està centrat en tipologies edificatòries, il·luminació i acústica:

Construcció, il·luminació, confort i tecnologia: una novetat més de l’oferta formativa d’aquesta tardor. Un curs sobre eines específiques orientades al disseny hoteler. Forma part del Mòdul 2 del postgrau Dormir, menjar gaudir i altres peces clau en el disseny d’hotels.

Disseny acústic d’habitatges plurifamiliars. Aplicació del CTE DB-HR: curs sobre dissenys acústics als espais arquitectònics del tipus habitatge plurifamiliar. Et permetrà conèixer el CTE DB-HR per tal de realitzar un projecte acústic.

Il·luminació per a arquitectes: una formació que et permetrà dominar les estratègies d'il·luminació, un àmbit fonamental a l’arquitectura, i donar un toc distintiu als teus projectes. La textura no és textura sense llum.

Fonaments en arquitectura hospitalària: un curs que et formarà en una de les tipologies de projectes arquitectònics més particulars a causa de la seva complexitat, però que són un repte apassionant per a qualsevol professional.

1/08/2024
Tornar