Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Les dones fem conciliació

Imatge: 
© ergonofis by unsplash
En el marc del cicle de xerrades "Les dones FEM", el el Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC ha organitzat la sessió "FEM Conciliació", que tindrà lloc el dijous 4 de juliol a les 17.30 h a la botiga d'interiorisme i mobles de disseny Cubiñá (c. de Mallorca, 291, L'Eixample, 08037 Barcelona).

La trobada, que es preveu d'una hora de durada, se centrarà en l'impacte de la maternitat en la vida de les dones arquitectes a Catalunya, oferint una mirada crítica des de la perspectiva de gènere. Així, es debatran temes com la conciliació, la coresponsabilitat i la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, i es plantejarà si aquests conceptes són ja realitats en el món de l'arquitectura.

És necessària la inscripció prèvia, ja que l'aforament és limitat. 


A la sessió, presentada per la presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, Sandra Bestraten, s'explidaran els resultats del treball de fi de grau "L’impacte de la maternitat en la vida de les dones arquitectes a Catalunya: una mirada crítica des de la perspectiva de gènere", de la psicòloga Miriam Beguer Jornet.

Seguidament, hi haurà una conversa entre les ponents i les assistents a la xerrada sobre conciliació, coresponsabilitat, igualtat d’oportunitats en el món de l'arquitectura, i la gestió emocional d’aquests aspectes, amb la participació de:

Miriam Beguer Jornet, psicòloga especialista en psicologia del Treball i les Organitzacions Actualment, cap d’oficina de la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.  

Cristina Salvador, periodista, emprendedora, consultora de comunicació i cultura corporativa.


Després de la xerrada, no et perdis l'oportunitat de fer networking i gaudir d'un petit refrigeri. T'hi esperem !

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle forma part del treball dut a terme pel Grup Obert de Dones Arquitectes per fomentar la reflexió i el debat sobre les qüestions de gènere en l’arquitectura i oferir un espai on les professionals del sector puguin compartir les seves experiències i inquietuds.

Cubiñá 
Ubicats a la casa Thomas de Domenech i Muntaner, una edificació triada com una de les obres referents de l’arquitectura modernista, projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner l’any 1895. 

Situats al centre de comerç a la ciutat, en un espai diàfan i ampli de més de 1.800m2, representa un punt de trobada amb el disseny a Barcelona des del 2006, quan va passar a formar part de Cubiñá. 

Patrocinat per:
        
Versió per a imprimirPDF version