Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Protocol per a la redacció de projectes de restauració i d’intervenció arquitectònica

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El proper 22 de novembre de 2022 a les 18:30 hores, tindrà lloc a la Sala d'actes del COAC una jornada organizada per l'AADIPA (Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic) juntament amb el Servei de Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya  en la qual es  presentarà  el  Protocol per a la redacció de projectes de restauració i d’intervenció arquitectònica.

El Servei de Patrimoni ha posat a disposició dels professionals el Protocol per a la redacció de projectes de restauració i d’intervenció arquitectònica. Es tracta d’una eina fàcil i útil, tant per redactar com per revisar projectes: un manual metodològic per a la intervenció en patrimoni arquitectònic.

En aquesta jornada volem donar a conèixer aquest document que està especialment recomanat per aquells professionals que no hagin intervingut mai en edificis històrics, perquè els serveixi de guia, de manera que hi puguin trobar tots els recursos que els permeti arribar a redactar un projecte que hagi seguit el procediment i el mètode correctes.

També pot ser de interès per a aquells tècnics que treballen per a l’administració, que revisen i informen projectes de restauració arquitectònica i en general a tots aquells que en un moment o altre es trobin davant de l’actuació sobre un element catalogat o que pugui tenir un interès patrimonial a conservar.

Podeu consultar el document complet seguint el següent enllaç.

Comptarem amb la participació de: 

Esther Colls, cap de Secció de Restauració del Servei de Patrimoni Arquitectònic, directora i coordinadora del Protocol. Arquitecta, Màster en Restauració de Monuments. 

Mariona Genís, dra. arquitecta. Sòcia d'Arquitectura Genís Planelles i professora i coordinadora del postgrau de restauració de la Fundació Politècnica de Catalunya. 

José Luis González Moreno-Navarro, doctor arquitecte, Catedràtic d'Universitat jubilat i Professor en actiu del Postgrau sobre Restauració arquitectònica de la Fundació Politècnica de Catalunya.

La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia. 

Per seguir la jornada en streaming >>

Versió per a imprimirPDF version