Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Soc COAC

Més de 300 arquitectes ja han rebut ajuts i assessorament del SOC COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Servei d’Orientació Col·legial (SOC COAC) ha donat suport a un total de 325 persones col·legiades des de la seva creació, el juliol de 2020. Una xifra significativa que demostra el valor i la necessitat del servei, que va néixer en el context de la crisi provocada per la COVID-19 per fer costat a tots aquells arquitectes que, a causa de la pandèmia o altres situacions, necessitaven ajuda econòmica o assessorament.

La majoria dels professionals que han sol·licitat ajuda ha estat per motius econòmics, molt per davant d’altres casuístiques com ara situacions de
dependència, discapacitat, llargues malalties o salut mental. Així doncs, el SOC COAC ha atorgat un total de 491 ajudes, entre les quals hi ha un 38% de prestacions econòmiques directes, un 49% de bonificacions a la quota col·legial, i un 13% entre condonacions de deutes (6%) i ajuts extraordinaris (7%).

Els homes suposen un 56% del total de persones que han sol·licitat ajuda i les dones el 44% restant. Així mateix, fins a un 43% dels professionals de l’arquitectura que han acudit al SOC COAC tenen entre 40 i 60 anys, seguits dels joves menors de 40 anys, que suposen un 29% i, per últim, els majors de 60 anys, que són el 28%.

Un servei amb un llarg recorregut
El SOC COAC ofereix suport econòmic, assessorament, suport personal i orientació professional als arquitectes col·legiats. També vol ampliar els seus objectius incloent el foment de l’emprenedoria, la innovació i altres iniciatives que promoguin l’activitat professional i la solidesa del servei.

Volem seguir fent costat als arquitectes que més ho necessiten. Per això, t'aninem a contribuir al creixement del SOC COAC a través de la quota anual voluntària de 12 euros o qualsevol altra aportació puntual. Comptem amb la teva participació, i confiem plenament en la utilitat d’aquest servei, que a més a més reforça la raó de ser de la nostra institució i el valor de formar-ne part.

En cas de no voler contribuir-hi, et demanem que enviïs un correu a secretaria@coac.net.

22/12/2022
Tornar