Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

1507_Xarxa_corresponsals
  

El COAC t'acompanya en l'exercici professional a l'exterior

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya compta amb una xarxa d'arquitectes-corresponsals establerts a diferents països, que actuen en nom del COAC com a enllaç entre els professionals desplaçats i les institucions professionals de cada indret.
 
Actualment la Xarxa de Corresponsals del COAC compta amb 28 representants en 24 països de tot el món i continua en expansió. 
 
Amb aquesta Xarxa de Corresponsals es pretén, a partir de l'intercanvi d'informació i l'ajut mutu, augmentar les oportunitats per treballar fora de la forma més qualificada possible, mantenint alhora els vincles amb Catalunya i els arquitectes que hi segueixen exercint. 

 

Com ser corresponsal del COAC

El càrrec de corresponsal, que s'exercirà de manera voluntària i gratuïta, tindrà una durada inicial d'un any, en el decurs del qual el COAC oferirà als corresponsals el suport administratiu i de gestió necessari. 
 
Requisits per presentar-se:
-Estar col·legiat al nostre Col·legi en qualsevol modalitat de col·legiació.
-Estar exercint la professió i residir al mateix país estranger on se sol·licita la corresponsalia des de fa un any, com a mínim.
-Estar disposat a fer seguiment dels contactes amb les institucions col·legials i professionals i fer d'enllaç amb els arquitectes del COAC que ho necessitin.


Període de convocatòria:

Actualment només s'acceptaran sol·licituds per cobrir el càrrec de corresponsal a les ciutats que queden vacants, no obstant si t'interessa la xarxa no dubtis a contactar amb nosaltres!

Com sol·licitar plaça:
S'ha d'enviar la sol·licitud a través de correu electrònic a l'adreça internacional@coac.cat, tot indicant en l'assumpte "Corresponsals-Internacional" i adjuntant en pdf la documentació que s'especifica a les bases de la convocatòria.

Revista dels Corresponsals
Veieu aquí la Revista dels Corresponsals.

 

Corresponsalies COAC 2024

Accediu a Corresponsalies COAC 2024 i loguineu-vos per veure les dades de contacte dels diferents corresponsals i la informació dels països.
 

Vegeu un vídeo dels corresponsals del COAC on ens expliquen com es veu l'arquitectura catalana des de l'estranger 2015:
 

 

 

Versió per a imprimirPDF version