Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 Visita a l'arquitectura tradicional de les Comarques Centrals: El Bages i El Moianès

Visita a l'arquitectura tradicional de les Comarques Centrals: El Bages i El Moianès

Imatge: 
© Jordi Morros
El 21 de novembre, l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció del Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) durà a terme una visita guiada per l'arquitectura tradicional de les Comarques Centrals, a càrrec de Pep Fortià, codirector del XXXVIIIè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic; Pere Santamaria, membre de l'AADIPA; i Jordi Morros, vocal de l'AADIPA a Barcelona.

A la jornada es visitaran les Tines del Bleda, les Tines del Tosques i el dipòsit de Vinya, acompanyats per l'arquitecte Pere Santamaria i Francesc Brunet, guia i coneixedor local. També es visitarà el Mas Esplugues de Castellcir, amb l'arquitectes Jordi Morros i l'arquitecte tècnic Jordi Trias. Per últim es visitarà la Mina del monestir de Santa Maria de l'Estany i el Centre d'interpretació del paisatge cultural, acompanyats pels arquitectes Marta Urbiola i Jordi Morros.

Consulteu el programa complet.

Per a aquells membres de l'AADIPA i col·legiats que ho desitgin, es pot passar el càrrec al compte col·legial, sempre que es marqui la casella corresponent al formulari d'inscripció.
Versió per a imprimirPDF version