Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Taller infantil 'Pampallugues de Nadal'

Estimades nenes, estimats nens, el dissabte 17 de desembre, a les 10 h, us convidem un any més al taller Pampallugues de Nadal de la Demarcació de Girona del COAC per elaborar el fanalet més màgic de les festes de Nadal!

Compartirem de nou la gran taula de treball i, a la pausa, farem el ja tradicional esmorzar de coca amb xocolata. Ens coneixerem, xerrarem, riurem i ens mirarem als ulls mentre gaudim del nostre matí creatiu.

PDF version

Delegación Garrotxa-Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña: 25 años sacando la nariz.

Este 2022, la delegación Garrotxa – Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña celebra los veinticinco años de la apertura de la sede en la ciudad de Olot. Para conmemorar este hecho, el viernes 16 de diciembre de 2022, a las 12 horas, tendrá lugar la colocación de la placa del Registro Docomomo en la actual sede de la entidad, la Casa Serra, obra del arquitecto Bartomeu Agustí Vergés.

2022-11-29 13:15
Tornar

Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya: 25 anys traient el nas.

Aquest 2022, la delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya celebra els vint-i-cinc anys de l’obertura de la seu a la ciutat d’Olot. Per commemorar aquest fet, el divendres 16 de desembre de 2022, a les 12 hores, tindrà lloc la col·locació de la placa del Registre Docomomo a l’actual seu de l’entitat, la Casa Serra, obra de l’arquitecte Bartomeu Agustí Vergés.
2022-11-29 13:15
Tornar

Delegación Garrotxa-Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña: 25 años sacando la nariz. Bartomeu Agustí Vergés i la Suiza que no fue

En el marco de la conmemoración de los 25 años de la Delegación Garrotxa-Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña, el viernes 16 de diciembre, a las 19 horas, tendrá lugar en la nueva sede de la delegación ubicada en la Casa Serra la conferencia Bartomeu Agustí Vergés y la Suiza que no fue, a cargo de Anna Bonfill Plana, jefe del área Archivo Municipal de Olot, y Joan Falgueras Font, arquitecto.

PDF version

Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya: 25 anys traient el nas. Bartomeu Agustí Vergés i la Suïssa que no va ser

En el marc de la commemoració dels 25 anys de la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el divendres 16 de desembre, a les 19 hores, tindrà lloc a la nova seu de la delegació ubicada a la Casa Serra la conferència Bartomeu Agustí Vergés i la Suïssa que no va ser, a càrrec d'Anna Bonfill Plana, cap de l’àrea Arxiu Municipal d’Olot, i Joan Falgueras Font, arquitecte.
PDF version

Ciclo MARQ 2022/2023. 'Recreo en lo doméstico', a cargo de Ivet Gasol

El jueves 1 de diciembre, a las 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC, acoge la cuarta sesión del ciclo MARQ 2022/2023 con la conferencia 'Recreo en lo doméstico', a cargo de la arquitecta Ivet Gasol de Cierto Studio. El acto también se podrá seguir en directo a través del YouTube de la Demarcación de Girona del COAC.

Ivet Gasol Escuer

PDF version

Cicle MARQ 2022/2023. 'Recreo en lo doméstico', a càrrec d'Ivet Gasol

El dijous 1 de desembre, a les 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, acull la quarta sessió del cicle MARQ 2022/2023 amb la conferència ‘Recreo en lo doméstico’, a càrrec de l’arquitecta Ivet Gasol de Cierto Studio. L'acte també es podrà seguir en directe a través del YouTube de la Demarcació de Girona del COAC.
PDF version

Ciclo MARQ 2022/2023. 'Patrimonio emocional', a cargo de Eva Prats

El martes 13 de diciembre, a las 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC, acoge la quinta y última sesión del ciclo MARQ 2022/2023 con la conferencia 'Patrimonio emocional', a cargo de la arquitecta Eva Prats del despacho Flores & Prats Arquitectes. El acto también se podrá seguir en directo a través del YouTube de la Demarcación de Girona del COAC.

PDF version

Cicle MARQ 2022/2023. 'Patrimoni emocional', a càrrec d'Eva Prats

El dimarts 13 de desembre, a les 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, acull la cinquena i darrera sessió del cicle MARQ 2022/2023 amb la conferència ‘Patrimoni emocional’, a càrrec de l’arquitecta Eva Prats del despatx Flores & Prats Arquitectes. L'acte també es podrà seguir en directe a través del YouTube de la Demarcació de Girona del COAC.

PDF version

Exposición 'Domestic Workspaces'

La sala de exposiciones de la Demarcación de Girona del COAC acoge la muestra "Domestic Workspaces", en la que la ilustradora Sílvia Garcia Camps (Vallès, 1990) ha captado la esencia de 42 despachos de arquitectura, tanto nacionales como internacionales, para dar a conocer el panorama arquitectónico actual desde otra perspectiva: la domesticidad de los estudios.

PDF version

Pàgines