Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona: CLIMATE CHANGE AGAIN

NOTA DE PREMSA

L’11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona se celebrarà virtualment i debatrà solucions per afrontar la mitigació del canvi climàtic amb professionals i activistes del paisatge i l’arquitectura

  • El certamen, que tindrà lloc del 27 de setembre al 2 d’octubre, se celebrarà virtualment.

  • Inclou un simposi, el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba-Fundació Banc Sabadell i el Premi Internacional de les Escoles de Paisatge -Fundació Banc Sabadell.

2021-09-06 22:02
Tornar

Què defineix un jardí del moviment modern ibèric?

2021-05-19 21:25
Tornar

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

XII Biennal Alejandro de la Sota, in Tarragona

The exhibition of XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA shows the projects presented in this contest which aims to distinguish the most significant works that have been built in the 2019-2020 biennium in the territorial scope of the Demarcation (Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat and Tarragonès).

PDF version

XII Biennal Alejandro de la Sota, en Tarragona

La exposición de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA muestra los proyectos presentados en este certamen que tiene como objetivo distinguir las obras más significativas que se han construido en el bienio 2019-2020 en el ámbito territorial de la Demarcación (comarcas del Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat y el Tarragonès).

PDF version

XII Biennal Alejandro de la Sota, a Tarragona

L'exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2019-2020 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

PDF version

Presentation of the book "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)"

On Tuesday, December 13, 2022, at 7:30 p.m., we will have the opportunity to listen to the presentation of the book "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)". A face-to-face presentation, where Ignacio Buqueras, promoter of the book, Jordi Romera, president of the Tarragona Region of the College of Architects of Catalonia, Jaume Costa Pallejà, architect and Mn.
PDF version

Presentación del libro "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)"

El martes 13 de diciembre de 2022, a las 19:30 h, tendremos la oportunidad de escuchar la presentación del libro "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)". Una presentación presencial, donde intervendrá Ignacio Buqueras, promotor del libro, Jordi Romera, presidente de la Demarcación de Tarragona del Colegio de Arquitectos de Cataluña, Jaume Costa Pallejà, arquitecto y Mn.
PDF version

Presentació del llibre "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)"

El dimarts 13 de desembre de 2022, a les 19:30 h, tindrem l’oportunitat d’escoltar la presentació del llibre "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)". Una presentació presencial, on intervindrà Ignacio Buqueras, promotor del llibre, Jordi Romera, president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Jaume Costa Pallejà, arquitecte i Mn. Antonio Martínez Subías, historiador.
PDF version

ARRIBA EL NADAL, EL FRED I EL 'NO T'HO PERDIS!' DEL DESEMBRE

Arriba desembre, el Nadal i (per fi) el fred. El #Nothoperdis us proposa activitats per tota la família per un dels mesos amb més dies d’oci.
2022-11-30 14:05
Tornar

Pàgines