Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona: CLIMATE CHANGE AGAIN

NOTA DE PREMSA

L’11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona se celebrarà virtualment i debatrà solucions per afrontar la mitigació del canvi climàtic amb professionals i activistes del paisatge i l’arquitectura

  • El certamen, que tindrà lloc del 27 de setembre al 2 d’octubre, se celebrarà virtualment.

  • Inclou un simposi, el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba-Fundació Banc Sabadell i el Premi Internacional de les Escoles de Paisatge -Fundació Banc Sabadell.

2021-09-06 22:02
Tornar

Què defineix un jardí del moviment modern ibèric?

2021-05-19 21:25
Tornar

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

El llegat de Domènech i Montaner

El llegat documental de Lluís Domènech i Montaner (1849-1923), que es conserva a l’Arxiu del COAC des de l’any 2000 i que inclou la biblioteca i l’arxiu de l’arquitecte, és representatiu d’una època caracteritzada per l’àmplia presència cultural pública dels arquitectes, entre els quals Lluís Domènech destaca per la seva transversalitat disciplinar, expressada en la pràctica de l’arquitectura, la política, l’heràldica i l’art romànic català.
PDF version

Exposición de la 1ª Muestra de Arquitectura del Garraf y Alt Penedès

La exposición de la 1ª edición de la Muestra de Arquitectura del Garraf y Alt Penedès reanuda su itinerancia por las diferentes bibliotecas de la Diputación de Barcelona y, en esta ocasión, se podrá visitar en la Biblioteca Jaume Vila i Pascual de Gelida.

PDF version

Festa d'Arquitectura de l'Eixample: Redescobrim el recinte de l'Escola Industrial

A l’interior del Paranimf de l’Escola Industrial, tot just rehabilitat el 2020 per la Diputació de Barcelona, entrarem a les arrels d’aquest conjunt, així com als reptes de futur de la Industrial+. Igual que l’arquitecte Rafael Guastavino fa gairebé un segle va innovar amb la construcció de la volta catalana, descobrirem com arquitectes catalans segueixen portant la ceràmica als seus límits estructurals i artístics, que segueixen trencant totes les fronteres.

Xerrades al Paranimf

11h                Benvinguda a la Festa!
PDF version

ArquiVolta Ebre: Les Cases de l'Escola

Atenent la magnífica resposta dels assistents a la passada edició de l’Arquitectour, activitat amb què a la Demarcació de l'Ebre commemorem el Dia Mundial de l'Arquitectura, tornem a convocar aquesta activitat per al diumenge 11 de juny, sota el títol LES CASES DE L’ESCOLA.

PDF version

Conference "Sediments" NUA Arquitectures

Inauguration of the exhibition "The material of the built" with the conference "Sediments" by NUA Arquitectures, Thursday, June 1, 2023, at 7 p.m., in the meeting room of the Tarragona District of the College of Architects of Catalonia. Volume 04 of the collection will also be presented.

PDF version

Conferencia "Sediments" NUA Arquitecturas

Inauguración de la exposición “El material de lo construido” con la conferencia “Sediments” de NUA Arquitecturas, jueves día 1 de junio de 2023, a las 19 h, en la sala de actos de la Demarcación de Tarragona del Colegio de Arquitectos de Cataluña. También se presentará el volumen 04 de la colección.

PDF version

Conferència "Sediments" NUA Arquitectures

Inauguració de l’exposició “El material de lo construido” amb la conferència “Sediments” de NUA Arquitectures, dijous dia 1 de juny de 2023, a les 19 h, a la sala d’actes de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. També es presentarà el volum 04 de la col·lecció.

PDF version

Pàgines